BMW E34
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
U SVIM prirucnicima, programima i servisnim knjigama pise jasno da se srafovi na klipnjaci MORAJU menjati. E sad u Beogradu sam obisao gomilu radnji i gomilu majstora i svi su me ubedjivali da se srafovi nemenjaju i da se klipnjaca stegne onako na oko 4 kila. U uputstvima jasno stoji da je to 62NM a sravofi se istezu kada dodju do 50tak.
Na kraju sam narucio srafove i to me kostalo 50tak eura. Sve leglo i stegnuto kako treba.
Najstrasnije je sto vecina majstora nemenja ni srafove za stezanje glave motora
Comment
-
-
P super...mislim da nigde nisi pogresio i da si uradio pravu stvar i prosao najjeftinije sto si mogao.
Cenim tvoj trud i upustanje u takvu avanturu ali si dobio kako kazes motor sa novim srafovima glave i na klipnjacamashvatas sta hocu da kazem.
Kada sada jos sredis limariju taj ce ide 10 god......sto znaci da si prosao jeftino.
Imam buraza farbara pa se javi ako hoces da skoknemo do njega bez obaveza na procenu posto za toliki auto ima puno stvari koje uticu na cenu.
PozdravTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
Naravno cucemo se od ponedeljka da se dogovorimo kad da odemo da pogleda auto...
Comment
-
-
Pa najmanje sam zivaca pogubio jer volim to da radim. Po ceo dan se mlatim sa raznim moronima i onda dodjem kuci i radim ono sto volim...
Da sam poceo da gubim zivce otisao bi kod prvog dunjdjera iskesirao 600-700E on bi mi uradio "generalnu" ja bi taj auto na oglas i gotovo...
Comment
-
-
-
7.000km posle. Pali na prvi okret. Netrosi ulje, jedino mi cure creva koja moram da zamenim (to me uzasno nervira). Ide i dalje ko nezdrav. Trosi kao kada smo ga kupili pre 10tak godina.
Za sada sam zadovoljan kako je sve ispalo. Posto mu je u prvoj epizodi sredjen trap sad drzi pravac neskace po rupama, upravljiviji nego ikad.
E sad svima preporucujem remont anlasera. Neverovatno je da koristim akumulator koji sam bacio pre 5 godina (stavio sa strane). Taj akumulator dozvoljava samo 1 pokusaj kratkotrajnog verglanja. I to je dovoljno da on upali...
P.S. Kupujem nov acc sto pre
Comment
-
-
majstor kosta 2000 din. Planetarci celicni kostaju jos 2000din sve ukupno 4000din. Radio kod elektricara na novom bgd-u.
Sve ovo moze i jeftinije ali racunaj da sam sve zamenio i da sam uzeo planetarce metalne (plasticni su 600din).
Comment
-
-
A sad kako pali? Ipak je malo vise zahladnilo....
P.S. Ne sumnjam, samo pitam
Comment
-
-
Auto se svaki dan vozi. Stanujemo u naselju Plavi Horizonti u Zemunu. Ovo pisem jer je temepratura manja u odnosu na grad bar za 2 stepena. Pali svako jutro na prvi zub
Comment
-
Comment