1. Sredjen zadnji trap, zamenjene solje zadnjih amortizera
2. Zamenjen akumulator
3. Zamenjene gume
Pali i dalje na "pola kljuca", netrosi ulje cak sam i creva zamenio i to je sad OK. Jedino sam primetio da smo prilikom montaze motora pritisnuli jedno povratno crevo i probili ga pa i tu malo balavi. To cu da zamenim za praznike.
Potrosnja je i dalje ok do 10l po gradu (kad ja vozim) a cale uspeva nekom vudu magijom da skine i ispod 9l?
Na otvorenom testiran trosi jako smesno ma ko Golf II
Palo je i pranje unutrasnjosti i spoljasnjosti. Farba je OK i auto nema ni trunke korozije. Nije udaran pa zato nije nigde grejan a ni gitovan.. Farba je cak odlicna osim ogrebotina od kljuca jedne komsinice (ufatili smo je ali dzaba).
Za prvi maj kacim kompresor klime (nismo ga vratili jos) i farbam branik i vrata zadnja leva. Ma ima da bude ko bombona.
Evo posle 10 godina rada zamenjen Wheels alarm, stavljen VISION 1510. Sada radi cak i zatvaranje prozora na daljinski
Inace sto se tice zadnjeg trapa sada kada je sredjen i podignut kao da jos bolje ide??? Stvarno bolje lezi...
Za one koji nisu pratili sagu od pocetka: Pre par godina ukrali su mi prednji branik komplet sa senzorom za temperaturu i svetlima za maglu. Posle soka izazvanog od strane NN lica kome sam tog trenutka pozeleo da slomi moj branik negde na ibarskoj u bliskom susretu sa FAP kamionom kupio sam novi branik.
Branik je dosao komplet u delovima, pa smo sklopili samo ono najvaznije potrebno za voznju.
Danas posle xx godina smontirali smo svetla za maglu i sve plastike i sada i taj prednji kraj izgleda normalno i sto je najvaznije RADE svetla za maglu...
Drago mi je shto si skupio nerava i "vremena" da sredish petardu. Poshto si joj ochigledno poprilichno "zategao bore", od sad pa nadalje ti zhelim puno trouble-free kilometara sa njom...
E sad vec mogu da kazem da se sve sto sam odradio isplatilo. Auto i dalje radi, pali na pola kljuca. Nije bilo nekih intervencija na njemu osim zamene i zahebancije sa kontrolnim tablama i jednog alternatora.
Nema potrosnje ulja (bar ne primetne). Sve jos radi potpuno normalno. Dugo sam ga drzao na oglasu, ali posto je s tim motorom nemogu nikako da ga prodam. Svaki dan se vozi...
]
Comment