BMW vanos
Collapse
X
-
Sad sam bio kod Bate u mirijevu...
Kacio na kompove, vozio, drndao...
I kaze da je VANOS 100% ali da ga ne diram jos jer nema potrebe jer radi odlicno, nego da kupim neko gusce ulje... i to je to!!!
sad mi je 5w40 castrol
Imao je Vanos imao je i vremena, ali mi je decko rekao SLOBODNO ga vozi nije nista srasno, sto mi je rekao i komsija (zna ga M i Sale)
E sad na kontu Sase iz Mladenovca i onog sto je pomenuo Vujke, ova dvojca su mi rekli da je hteo nesto da me zavuce...
E sad sta je istina...?!?!?
Sve jedno ostadose mi pare, pa cu malo da vozim na ovo ulje pa cu da sipam neko 10w60 sto mi je preporucio Bata...
Comment
-
-
Zato ja pitah koliko je presao taj BMW. Koliko znam relativno skoro si ga kupio. Vanos kod svih petica prvo pocne da zuji pa cangrlja pa pocne da radi ko dizel na leru. Sve to vreme auto ti ide "normalno" i nemas nikakvih problema. Lanac i lancanici se menjaju na mnoooooogo kilometara.
Majstoru se jako isplati da ti menja i lanac i lancanike, pa posle vanos.... Sve on to uradi jer ima uslove, radnike i naravno coveka kome ce sve to uredno da naplati....
P.S. Da ti odes kod jos nekog majstora po jos jedno misljenje
Comment
-
-
Ma daleko sam ja od uslova ali su nasi majstori u 99% slucajeva teski lopovi. Vade zdrav zub ocas...
Comment
-
-
-
g
Kunem se svega mi na svetu, mada nema razloga ni da lazem....
Benzina po BG-u 12l - 17l / normalno - pun gas
Plina po BG-u 15l - 17l
a na otvorenom, i dalje ne mogu da verujem i ne znam kako, dal ga vozio 100km/h ili 180km/h konstantno,....
autic mi trosi 10l plina...
Comment
-
-
Najzad neko iskren. Gledam onu temu potrosnja gasa i nemogu da verujem. Tamo bre auto po beogradu i netrose prakticno plin a benzin im se redovno sam reciklira u rezervoar.
Sve u svemu vozis se ko da si na dizel ali zato ideeeeee.
Comment
-
-
Naravno da njegov nema nikasil, pa jel se raspitivao bas za to kad je kupovao bendzu.
A za potrosnju....
Comment
-
Comment