BMW E34 M50 povecanje nivoa ulja u karteru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

bilo bi dobro da su sipali ono za sta je firma placala ...
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• lnicks
      CBC Član
      • 14.05.2006
      • 38
      • Zrenjanin

sredinom devedesetih na jednoj privatnoj pumpi u Va je tocen ekstremno los benzin, tacan sastav benzina ne znam ali u to vreme je dosta novih octavia i fabia zavrsilo sa generalnom jer su bili u vlasnistvu firmi i sipali su benzin na toj pumpi preko racuna (vreme nestasice) takodje sam u firmin auto sipao benzin na istoj pumpi.
      Mene je spaslo sto sam redovno kontrolisao sve tecnosti u autu i primetio da se nivo ulja povecava, ocistio sam dizne na winns masini, isprao motor i sipao novo ulje, i naravno promenio pumpu na kojoj tocim i problem je nestao.

Elem,izgleda da si bio u pravu....
      I kod mene je situacija slicna,koristim licni auto a gorivo sipam u firmi.
      Pre neki dan sam isaao do firme,svratio u servis-ocistio dizne wyns-om,poboljsanje je bilo ocigledno,i pri povratku svratim do "firmine"pumpe da sipam goriva....
      Kako sam grenuo sa pumpe,zasteketa kao da vozim traktor...detonacije su bile katastrofa....do kuce sam psovao i proklinjao.....80l ko zna kakvog otpada sam sipao....
      ventili su krcali cak i kada sam pri stojanju dodao gas.....ovo jos nisam video cak ni na zastavama koje su radile na gasolin
      Kuci sam ispustio gorivo,kupio 20 l sa NIS-ove pumpe,i auto se preorodio
      ulje sam zamenio....vreme ce pokazati ali sve ukazuje da je to bila sustina problema.....
      poz..

Comment

• TECA
        CBC Senator XXL
        • 14.10.2007
        • 2355
        • Oz

Mogucnost da benzin ne valja zaista postoji.Devedesetih godina,u vreme embarga,imao sam problema i sa svojim automobilom.Ulje,benzinske pumpe,karburatore, sam menjao sadmicno iako je motor radio savrseno!Problemi su nestali kada sam potrosio ta dva bureta benzina nabavljena ko zna gde.Opet sreca moja da se medju prvima meni to desilo,koliko sam posle imao musterija sa istim problemima i da vam ne pricam...I danas se pojavi po neko,ko sipa na sumnjivim pumpama.

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

Na mom W126 je bila ista prica - u ratu nije bio vozen, sto zbog potrosnje sto zbog ostalog, ali je bio nasut pun rezervoar za "ne daj Boze". Uglavnom, poslije izvlacenja iz garaze u karteru je bilo vise benzina nego ulja, a talog iz rezervoara (najslicniji nekoj farbi...) sam ispirao do prosle godine
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

Working...
          X