Imam problem sa Felicijom 1.3LX motor je isti kao i kod favorita (tako kazu majstori) u toku voznje iymedju 2000 i 3600 obrtaja imam jako trzanje motora bez obzitra u kojem stepenu premosa se nalazi automobil. Promenjen lanac lancanici, svecice podeseno paljenje i ventili promenjena iglica karburatora ali nije otklonjen kvar. karburator je Pieburg 2E3. Inace u mestu lepo prima gas i nema trzanja, karburator je ociscen tj izduvan kompresorom i tecnoscu za ispiranje karburatora. Vis eneznam ni sam sta da se promene, pre dva meseca je promenjen komutator i razvodna akpa i ruka ali ni to nije donelo nikakvih rezultata.
Felicia 1.3LX trzanje
Collapse
X
-
Felicia 1.3 GLX
Imam problem sa Felicijom 1.3GLX motor je isti kao i kod favorita (tako kazu majstori) u toku voznje iymedju 2000 i 3600 obrtaja imam jako trzanje motora bez obzitra u kojem stepenu premosa se nalazi automobil. Promenjen lanac lancanici, svecice podeseno paljenje i ventili promenjena iglica karburatora ali nije otklonjen kvar. karburator je Pieburg 2E3. Inace u mestu lepo prima gas i nema trzanja, karburator je ociscen tj izduvan kompresorom i tecnoscu za ispiranje karburatora. Vis eneznam ni sam sta da se promene, pre dva meseca je promenjen komutator i razvodna akpa i ruka ali ni to nije donelo nikakvih rezultata.Naravno kazaljka obrtometra divlja izmedju 2000 i 3500 obrtaja i pre i posle tih raspona miruje i auto ne trza.
Dali je moguće da je problem u obrtometru tj on daje nekakvu krivu struju koja smeta palenju možda bi trebalo pojačati masu na kontrolnoj tabli?
Ako neko zna nek javi jer ostaje samo auto da se promeni!!!
-
-
Ovo je neka šala? Ili treba da bude?
Comment
-
-
Pa vidi, pre 4 godine postavi čovek to pitanje i sad ti istim rečima i identičan problem, malo je čudno, jedino ako si se odselio za Rijeku i do dana današnjeg rešavao taj problem...
Comment
-
Comment