Felicia 1.3LX trzanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ninomax
    CBC Početnik
    • 02.04.2010
    • 1
    • Senta

Felicia 1.3LX trzanje

Imam problem sa Felicijom 1.3LX motor je isti kao i kod favorita (tako kazu majstori) u toku voznje iymedju 2000 i 3600 obrtaja imam jako trzanje motora bez obzitra u kojem stepenu premosa se nalazi automobil. Promenjen lanac lancanici, svecice podeseno paljenje i ventili promenjena iglica karburatora ali nije otklonjen kvar. karburator je Pieburg 2E3. Inace u mestu lepo prima gas i nema trzanja, karburator je ociscen tj izduvan kompresorom i tecnoscu za ispiranje karburatora. Vis eneznam ni sam sta da se promene, pre dva meseca je promenjen komutator i razvodna akpa i ruka ali ni to nije donelo nikakvih rezultata.
  • Zokinjo
    CBC Početnik
    • 07.01.2018
    • 3
    • Rijeka
    • Rijeka

Felicia 1.3 GLX

Imam problem sa Felicijom 1.3GLX motor je isti kao i kod favorita (tako kazu majstori) u toku voznje iymedju 2000 i 3600 obrtaja imam jako trzanje motora bez obzitra u kojem stepenu premosa se nalazi automobil. Promenjen lanac lancanici, svecice podeseno paljenje i ventili promenjena iglica karburatora ali nije otklonjen kvar. karburator je Pieburg 2E3. Inace u mestu lepo prima gas i nema trzanja, karburator je ociscen tj izduvan kompresorom i tecnoscu za ispiranje karburatora. Vis eneznam ni sam sta da se promene, pre dva meseca je promenjen komutator i razvodna akpa i ruka ali ni to nije donelo nikakvih rezultata.Naravno kazaljka obrtometra divlja izmedju 2000 i 3500 obrtaja i pre i posle tih raspona miruje i auto ne trza.
    Dali je moguće da je problem u obrtometru tj on daje nekakvu krivu struju koja smeta palenju možda bi trebalo pojačati masu na kontrolnoj tabli?
    Ako neko zna nek javi jer ostaje samo auto da se promeni!!!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ovo je neka šala? Ili treba da bude?
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Zokinjo
        CBC Početnik
        • 07.01.2018
        • 3
        • Rijeka
        • Rijeka

Nije šala nego problem i to veliki!
        Znači dogadja se sve šta piše!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Pa vidi, pre 4 godine postavi čovek to pitanje i sad ti istim rečima i identičan problem, malo je čudno, jedino ako si se odselio za Rijeku i do dana današnjeg rešavao taj problem...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Zokinjo
            CBC Početnik
            • 07.01.2018
            • 3
            • Rijeka
            • Rijeka

Problem je potpuno isti ali drugi čovek i grad pa sam kopirao tekst i dodao još ono sa obrtometrom sve promenjeno a i dalje pravi probleme jedino ožičenje ostaje pa ako možeš pomoći hvala ako ne ćao!!!!!!

Comment

Working...
            X