imam u planu i da to probam, ali sad sam malo dekintiran a i ne idem cesto za novi sad da to uradim sa gumetinom... ali mislim da uopste nije problem do apc-a... on sad savrseno odradjuje svoj posao.. a auto i dalje trza... i kad sam bio nedavno u bg dijagnostika nije pokazala nikakav unfal sa apc-om??
saab trzanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
pa dobro, slazem se da dijagnostika vjerovatno nece nista pokazati, kao i mnogo drugih stvari... koliko sam ja shvatio surfajuci svuda po internetu i po ovom forumu, apc kad ne radi on stvara overboost ili samo bazicni boost.. ako moja kazaljka za apc ne laze, to se kod mene u ovom trenutku ne desava... e sad...samo hocu jos da provjerim sve druge moguce probleme, da ne bi ispalo da ugradim t7 ventil, a sutra ista prica... pa ponovo trazi gdje je problem... pa ponovo daj pare ovdje, pa ondje... za ove dvije godine sam vec ulozio u auto preko 2000 eura, jer ga neko prije mene nije cuvao... mnogo je to, a sreca je da mogu finansijski izdrzati... zasad... (a zena stoji iznad glave i)
JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
-
svjecice nove, stavljene prije 5000 km... novi komplet ubacujem za 15000 km... isti problem je radio i na proslom kompletu pa ne sumnjam u njih... majstor rekao da su prosle svjecice bile u redu i da se na njima vidi da auto ima odlicno sagorjevanje goriva...
ako sam dobro shvatio oko princip rada DI kasete, ako ona ne bi radila auto bi trokirao na leru... auto na leru fenomanlno radi i kao sto sam vec gore rekao na pola i 2/3 gasa... ili ipak moze da bude problem, tj. da nije otisla neka bombina nego da ne opaljuje kako treba?JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
-
da u pravu si... upravo sam nasao jedan post na saabcentralforums gdje lik kaze da je imao problem sa misfire na velikom boost-u... nakon ugradnje nove kasete rijesio je taj problem... hmh.. najbolje bi bilo da probam sa necijom kasetom da vidim da li ima razlike, posto je to dosta skup zahvat ako je do toga problem. (oko 300 i nesto eurica).....JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
-
Originally posted by jugo.. nakon ugradnje nove kasete rijesio je taj problem.
.. hmh.. najbolje bi bilo da probam sa necijom kasetom da vidim da li ima razlike,
posto je to dosta skup zahvat ako je do toga problem. (oko 300 i nesto eurica).....
Saab staje SAMO kada je benz.pumpa i kaseta u problemu.
Sa svim ostalim problemima ide i dalje,ali ove 2 stavke ga zakopaju u mestu.
Uvek ima reshenja!
Imam jednu novu za 270eSaab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
-
jos malo istrazujuci po internetu sad sam dosta siguran da je DI kaseta jedan od najmogucih uzroka, jer simptome koje su ljudi objasnjavali su 100% isti kao kod mene...
nista, odlucio sam da nabavim kasetu i nasao sam u engleskoj novu na ebay za samo 210 eura sa postarinom
i vec sam negdje napisao da mi je jos prije 2 godine receno u saab servisu u njemackoj da kaseta nije bas u najboljem stanju i da bi se trebalo razmisliti o njezinoj promjeni, ali ja nisam nesto puno obracao paznju na to kao je auto isao dosta dobro...
@tazz
nazalost vec sam kupio kasetu prije nego sto sam vidio tvoj post da imas 2 kasete, mogli smo se nekako dogovoriti... ali nema veze, mozemo se naknadno dogovoriti da otkupim jednu od tebe da imam u rezervi...
nisam radio adaptaciju ako mislis na ono da se diskonektuje akumulator pa da se onda u 5-toj pod punim gasom vozi od 50 do 140 km/h... vidio sam i na nekim stranim forumima da se savjetuje da se to odradi... to cu isto odraditi ali mi je malo nelogicno da su saab-ovi inzinjeri to tako odradili...
imam jos bitno pitanje vezano za promjenu kasete... da li je potrebno ubaciti novi komplet svjecica? sa trenutnim kompletom sam presao do sada 5000 km... i vidio sam savjet da se svaki put kad se mjenjaju svjecice stavi neka "dielectric mast" (ne znam kako da ovo prevedem na nashki) zbog boljeg kontakta i zato sto nedostatak te masti isto moze uzrokovati misfire, a kasnije i kvar cijele kasete... neka misljenja o ovome??JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
-
SAAB-ovi inzinjeri su napravili revoluciju sa TRIONIC-om...
To shto se radi autoadaptacija... veruj nije glupo... mozesh promeniti neku glupost, gde bi ti trebalo recimo nanovo pravljenje mapa...
Adaptacije moze da odradi to sama...
Mislih da Ti dam kazetu da probash da li te to zeza...
Nisam siguran da bi prodavao, jer mi se ne isplati...
Kupio sam ih za po 160 evra...
Comment
-
-
dok cekam novu kasetu da stigne, evo sta se sinoc desilo, ali nije vezano za probleme koje vec imam...
volio bih da cujem da li se ikome to desilo, jer mi je jos uvijek nevjerovatno da se desilo tako nesto..
elem, lijepo ti ja malo jos testiram auto sinoc da vidim da li se nije desilo kakvo cudo oko mog problema, i naravno nije, sve po starom, ali....
lijepo ja pun gas 1, 2, pa treca, pa pustim kvacilo, poleti auto pod punim gasom i poce da trzucka pod punim boost-om, kao i do sada, kad odjednom zaurla motor do 6000 obrtaja gdje ti se ja malo prepadnem i naglo pustim gas i pritisnem kvacilo i sve ok nakon toga... e sad kad se to desilo to se uopste nije ocitovalo na ubrzanje nego jednostavno kao da sam pritisnuo kvacilo, a ostavio pun gas... naravno kvacilo nisam pritisnuo i ispada da je sajla kvacila ovo sama odradila?????
da li je moguce da sajla, koja je inace samostelujuca napravi ovakvo nesto??? cuo sam da se zna desiti da se ne moze pritisnuti kvacilo ali da uradi totalno suprotnu radnju, to jos nisam cuo...
ako je neko imao slican dogadjaj ili ima misljenje o ovome neka javi... u svakom slucaju ova sajla ce da leti van jer mi je vec odavno sumnjiva, a imam novu u rezervi...JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
Comment