Biraj, možeš. I niko ne sme da ti brani da gledaš, ako ti ne daju idi u drugi servis. U Formi može da se gleda. Koje bre menjanje zupčastog traje 4h?
razleteo se roler
Collapse
X
-
Pa ne znam, ali tako je bilo prvi put. Ne znam da li si citao temu od pocetka. Prvi put sam odvezao kod majstora u 10 h a majstor me je zvao u 16 i 30 h. Mislim da menjam sve opet i spanere i sve kaiseve (zupcasti, klima, servo, alternator)iako je sve promenjeno pre nedelju dana jer vise nisam siguran da li je odradjeno kako treba. a koliko bi trebalo da traje, stvarno ne znam i onda su mi sve informacije bitne.
Comment
-
-
ne pratim novotarije fabrika, ali da te pitam.
da nije taj roler od plastike ?
ili je kao nekada (kada se radilo kako treba) roler napravljen od kvalitetnog (žilavog kako li se već zove) čelika ?
to je neki noviji model motora ili stariji.
čudim se da se uopšte zateže zupčasti kaiš od strane majstora a da to nije automatizovano (autmatik hidro natezač).
i koliko uopšte košta taj roler, nešto tipa 5-6 evra ili bitno više ?
koliko je cena realna prema kvalitetu, ili je lutrija sa tom zamenom svako malo..
znam da sam naveo više pitanja, da uhvatim tok tih modernih novotarija gde se i to može desiti.
ja sam više za staru školu, uradi jednom kako valja u fabrici i ne menjaj dok ne stigne vreme za generalnu motora, tj for life radni vek.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Kod mene na poslu imamo oko 20 Hyunda Acenta i do sad nismo imali problema oko spanera zupcastog remena a o roleru da i ne pricam.
Delovi jesu malo skuplji ali kako kaze sw.brick uradi jednom kako treba i nema brige.
Posao zamene zupcastog remena,zatezaca istog,mali pk od servo pumpe,pk remena klime,alternatora i rolera ne moze da traje vise od 2.5 h.Govorim iz licnog iskustva.Naravno da sve ide kako treba.nisam ginekolog ali mogu da pogledam
Comment
-
-
Originally posted by Mail ManKod mene na poslu imamo oko 20 Hyunda Acenta i do sad nismo imali problema oko spanera zupcastog remena a o roleru da i ne pricam.
Delovi jesu malo skuplji ali kako kaze sw.brick uradi jednom kako treba i nema brige.
Posao zamene zupcastog remena,zatezaca istog,mali pk od servo pumpe,pk remena klime,alternatora i rolera ne moze da traje vise od 2.5 h.Govorim iz licnog iskustva.Naravno da sve ide kako treba.
Comment
-
Comment