a u pitanju je caletov golf 2 gtd, dakle otisao je zadnji lonac, sta mi preporucujete za uzeti itd. U jednom servisu sam pitao i imaju neki killer zadnji lonac 4500 din. je li to ok zadjni lonac, mislim ok proizvodnja, ok cena ili ima nesto bolje ali ne mnogo skuplje?
zadnji lonac
Collapse
X
-
Zavisi sta hoces da postavis?
Ako hoces da reze kao motorna testera i da ti komsiluk spomonje blizu i dalju familiju mozes da stavis taj kiler
Mislim da obican zadnji lonac,mala privreda,sa ugradnjom kosta oko 25 eura i sigurno ce ti trajati nekih godinu ipo dve!Samo vas gledam ...
Comment
-
-
ne trazimo nista posebno, pitao sam ovde za savet i misljenje jer se ja ne razumem. iako su na forumu prisutni uglavno sportski orijentisani clanovi meni treba savet za caletov auto. naravno, trazim od vas najbolje da mi preporucite i tako pomognete. za batu iz petrovaradina sam cuo, al' kada si ga vec spomenuo mogao bi mi reci nesto vise pa i da mi ostavis njegov kontakt telefon, moze na pm. kazes da moze da napravi dobar prohromski lonac za 20e? odlicno...
taj lonac treba da traje koliko moze a ne treba mi, tj. mom ocu neki sportski rezak zvuk. ne drzite me za rec ali ovaj lonac uostalom kao komplet izduvni sistem je fabricki, golf je gtd i presao ~190k km e sada mozda gresim, mozda ga je cale i menjao da ja to ne znam a on se ne seca!
dakle, bata petrovaradin odgovara, samo dajte mi kontakt da se cujem sa covekom
Comment
-
-
Ako odes kod Bate, neces pogresiti!
Meni je uradio kompletan izduv (dakle od izduvne grane pa do topova) koji traje vec dve godine i kao nov je! A veruj mi na rec da je posteno duvao za te dve godine, ipak je na calibri!ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
Kod Bate smo drugar i ja radili komplet izduve (ja na golfu on na volvou) pre 3-4 godine i jos uvek rade bez problema. Tada kad smo mi bili nije radio nista od prohroma, mozda se promenilo nesto u medjuvremenu. U svakom slucaju odlican kvalitet za relativno male pare.Originally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
Comment