zadnji lonac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miodrag
    CBC Veteran
    • 31.08.2007
    • 184
    • Sremska Mitrovica

zadnji lonac

a u pitanju je caletov golf 2 gtd, dakle otisao je zadnji lonac, sta mi preporucujete za uzeti itd. U jednom servisu sam pitao i imaju neki killer zadnji lonac 4500 din. je li to ok zadjni lonac, mislim ok proizvodnja, ok cena ili ima nesto bolje ali ne mnogo skuplje?
  • Dare
    CBC Senator
    • 16.09.2007
    • 219
    • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

kvalitetan je materijal, nece odmah da zardja ali ne smanjuje buku uopste. meni je trajao killer jedno godinu ipo i evo ga sad je pri kraju. ali cuo se i kad je bio nov.
    znam samo da nikada vise necu kupiti auspuh kog pravi Sasa neki iz Vrnjacke banje

Comment

• subicd
      CBC Senator XXL
      • 20.06.2008
      • 463
      • Novi Sad

Kad budes dolazio do NSa svratis do Bate u Petrovaradin, samo se najavis par dana ranije da spremi, ostavis mu jedno 20ak evrica i posle 30ak min. vozi.

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Zavisi sta hoces da postavis?
        Ako hoces da reze kao motorna testera i da ti komsiluk spomonje blizu i dalju familiju mozes da stavis taj kiler
        Mislim da obican zadnji lonac,mala privreda,sa ugradnjom kosta oko 25 eura i sigurno ce ti trajati nekih godinu ipo dve!
        Samo vas gledam ...

Comment

• Miodrag
          CBC Veteran
          • 31.08.2007
          • 184
          • Sremska Mitrovica

ne trazimo nista posebno, pitao sam ovde za savet i misljenje jer se ja ne razumem. iako su na forumu prisutni uglavno sportski orijentisani clanovi meni treba savet za caletov auto. naravno, trazim od vas najbolje da mi preporucite i tako pomognete. za batu iz petrovaradina sam cuo, al' kada si ga vec spomenuo mogao bi mi reci nesto vise pa i da mi ostavis njegov kontakt telefon, moze na pm. kazes da moze da napravi dobar prohromski lonac za 20e? odlicno...

taj lonac treba da traje koliko moze a ne treba mi, tj. mom ocu neki sportski rezak zvuk. ne drzite me za rec ali ovaj lonac uostalom kao komplet izduvni sistem je fabricki, golf je gtd i presao ~190k km e sada mozda gresim, mozda ga je cale i menjao da ja to ne znam a on se ne seca!

dakle, bata petrovaradin odgovara, samo dajte mi kontakt da se cujem sa covekom

Comment

• Alekre
            CBC Senator XXL
            • 12.09.2005
            • 780
            • Smederevo

Moj cale je godinama stavljao auspuhe od tog ''Killera'' i nikada nije imao problema.
            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Prohromski lonac za 20e? cccc

Comment

• subicd
                CBC Senator XXL
                • 20.06.2008
                • 463
                • Novi Sad

@Miodrag,
                nisam pominjao prohromski lonac vec obican, i Bata ne pravi samo sportske izduvne sisteme.

Kao sto rece @dranix tesko da ce biti da je prohromski 20e.
                Mada pitaj koliko bi bio i taj, posto mislim da i njih pravi.

Comment

• Miodrag
                  CBC Veteran
                  • 31.08.2007
                  • 184
                  • Sremska Mitrovica

odlicno, hvala svima na preporukama, resicemo ovo kod bate.

i meni bilo cudno otkud 20e prohromski, ali sam sam sebe doveo u zabludu...

Comment

• ciklon
                    CBC Senator XXL
                    • 11.08.2008
                    • 362
                    • Beograd

Ako odes kod Bate, neces pogresiti!
                    Meni je uradio kompletan izduv (dakle od izduvne grane pa do topova) koji traje vec dve godine i kao nov je! A veruj mi na rec da je posteno duvao za te dve godine, ipak je na calibri!
                    ponika marke ROG :-)

Comment

• Goran
                      Moderator
                      • 06.10.2004
                      • 535
                      • Vrbas

Kod Bate smo drugar i ja radili komplet izduve (ja na golfu on na volvou) pre 3-4 godine i jos uvek rade bez problema. Tada kad smo mi bili nije radio nista od prohroma, mozda se promenilo nesto u medjuvremenu. U svakom slucaju odlican kvalitet za relativno male pare.
                      Originally posted by Dora
                      Banovao me Goran
                      Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

Working...
                      X