Broj motora pocinje sa D15B2... Imam sledeci problem: Kada trebam da krenem i kada dam gas auto se gusi otprilike dve sekunde i sa zakasnjenjem kasnije primi gas, ili u voznji kada saltam ( iz prvu u drugu se najvise primecuje ) ne promeni lagano vec se oseti trzaj. Takodje mi skala za brzinu obrtaja motora non stop skace gore dole. Napominjem da pri vecoj brzini lepo ide i ima snagu. Zivim u Leskovcu i vozio sam je otprilike kod 10 majstora ali niko nije uspeo da otkloni kvar pa hajde da pokusam na netu, nikad se nezna
Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw
Collapse
X
-
Re: Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw
Razvodnik ili modul za paljenje, svećice, kablovi...Nema šta drugo.Originally posted by Nikola BogatinovicBroj motora pocinje sa D15B2... Imam sledeci problem: Kada trebam da krenem i kada dam gas auto se gusi otprilike dve sekunde i sa zakasnjenjem kasnije primi gas, ili u voznji kada saltam ( iz prvu u drugu se najvise primecuje ) ne promeni lagano vec se oseti trzaj. Takodje mi skala za brzinu obrtaja motora non stop skace gore dole. Napominjem da pri vecoj brzini lepo ide i ima snagu. Zivim u Leskovcu i vozio sam je otprilike kod 10 majstora ali niko nije uspeo da otkloni kvar pa hajde da pokusam na netu, nikad se nezna
Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
-
Re: Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw
nemam razvodnik tj imam ali je nov preskup... moj predlog ti je auto otpad i polovan razvodnik, obrati paznju da ti se poklapaju brojevi i dzekovi sa starog sa novim(polovnim) razvodnikom..Originally posted by Nikola BogatinovicA jer imas razvodnik paljenja za ovaj model u tvom servisu i koliko kosta? Koliko si siguran da je u pitanju razvodnik paljenja, posto pretpostavljam da imas dosta iskustva sa ovakvim nezgodnim kvarovima? Pozz
korisni telefoni:
063/333693 nebojsa minus.. polovne honde
pozz
Comment
-
Comment