Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola Bogatinovic
    CBC Početnik
    • 05.04.2009
    • 4
    • Leskovac

Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw

Broj motora pocinje sa D15B2... Imam sledeci problem: Kada trebam da krenem i kada dam gas auto se gusi otprilike dve sekunde i sa zakasnjenjem kasnije primi gas, ili u voznji kada saltam ( iz prvu u drugu se najvise primecuje ) ne promeni lagano vec se oseti trzaj. Takodje mi skala za brzinu obrtaja motora non stop skace gore dole. Napominjem da pri vecoj brzini lepo ide i ima snagu. Zivim u Leskovcu i vozio sam je otprilike kod 10 majstora ali niko nije uspeo da otkloni kvar pa hajde da pokusam na netu, nikad se nezna
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: Honda civic city edition 1991g, 16v indzeksen, 1500cm3, 66kw

razvodnik paljenja...

Comment

• Nikola Bogatinovic
      CBC Početnik
      • 05.04.2009
      • 4
      • Leskovac

A jer imas razvodnik paljenja za ovaj model u tvom servisu i koliko kosta? Koliko si siguran da je u pitanju razvodnik paljenja, posto pretpostavljam da imas dosta iskustva sa ovakvim nezgodnim kvarovima? Pozz

Comment

• slavko_bgd
        CBC Senator XXL
        • 24.03.2009
        • 771
        • Batajnica
        • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by Nikola Bogatinovic
        Broj motora pocinje sa D15B2... Imam sledeci problem: Kada trebam da krenem i kada dam gas auto se gusi otprilike dve sekunde i sa zakasnjenjem kasnije primi gas, ili u voznji kada saltam ( iz prvu u drugu se najvise primecuje ) ne promeni lagano vec se oseti trzaj. Takodje mi skala za brzinu obrtaja motora non stop skace gore dole. Napominjem da pri vecoj brzini lepo ide i ima snagu. Zivim u Leskovcu i vozio sam je otprilike kod 10 majstora ali niko nije uspeo da otkloni kvar pa hajde da pokusam na netu, nikad se nezna
        Razvodnik ili modul za paljenje, svećice, kablovi...Nema šta drugo.
        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

Originally posted by Nikola Bogatinovic
          A jer imas razvodnik paljenja za ovaj model u tvom servisu i koliko kosta? Koliko si siguran da je u pitanju razvodnik paljenja, posto pretpostavljam da imas dosta iskustva sa ovakvim nezgodnim kvarovima? Pozz
          nemam razvodnik tj imam ali je nov preskup... moj predlog ti je auto otpad i polovan razvodnik, obrati paznju da ti se poklapaju brojevi i dzekovi sa starog sa novim(polovnim) razvodnikom..

korisni telefoni:
          063/333693 nebojsa minus.. polovne honde

pozz

Comment

• hondaholic
            CBC Senator
            • 20.09.2007
            • 201
            • Beograd
            • 1993 Honda CIVIC 4x4

imam ja razvodnik. Kontaktiraj me na PP. i resicemo problem.
            1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

Working...
            X