dakle radi se o stilu 1.6 16v 2003god.od pre nekoliko dana je prvo poceo da mi ispisuje poruku low oil pressure i to samo kad ga palim nije bitno da li je hladan ili vruc.ta poruka mi stoji nekih 3-4sec. i onda nestaje.u toku same voznje ne izbacuje mi tu poruku i auto se sasvim normalno ponasa.ulje sam mu menjao pre nekih 3000km i stavio sam isto ulje kao i prethodni put total quartz 7000 10w40 i nisam imao nikakvih problema.na sipci za merenje ulja pokazuje mi nivo koji je nesto veci od polovine dozvoljene tako da sigurno ulje nije na minimumu.i tako danas usred voznje ispise mi poruku loose connection i istovremeno je upalio lampicu za abs,asr i nekakav trougao sa znakom uzvika.stanem,ugasim auto sacekam neki minut,upalim i gle cuda sve radi sasvim normalno.odmah sam otisao kod majstora koji mi je rekao da se ne brinem za to jer je to boljka sto se tice stila.i jos sam zaboravio da napomenem-pre nekih dve nedelje prilikom paljenja ispisao mi je poruku alternator fail i otada,barem sto se toga tice,nije mi vise ispisivao tu poruku.e sad mene interesuje da li svi kvarovi imaju jedan te isti uzrok ili je svaki kvar zaseban ili je jednostavno elektronika kod fiata shnj kvaliteta.
unapred hvala
unapred hvala
Comment