Kada se ugreje ili je napolju jako toplo, auto jako tesko startuje. Znaci treba verglati dosta da se startuje motor. Prvih par sekundi po startovanju tesko prima gas i motor radi nemirno i desava se da se ugasi po nekoliko puta. Kada se jednom konacno pokrene radi odlicno i bez ikakvih problema. Danas sa skoknuo do BGa i kada sam hteo da pomerim malo auto neposredno posle gasenja motora nisam uopste uspeo da ga startujem. Posle nekoliko sati kada sam ponovo dosao po auto startovao je odmah bez problema.
Nedavno sam cistio dizne, menjao bendiks (jer se raspao) i jos neke stvarcice na alnaseru, ali u sustini stanje se nije znacajnije popravilo. Hladnim jutrima pali dobro (ne bas na pola ljuca kao ranije ali posle 1-2 sekunde), kad je toplo pocinju problemi.
Auto ide kod majstora u ponedeljak ali bih hteo da saznam cemu da se nadam.
Nedavno sam cistio dizne, menjao bendiks (jer se raspao) i jos neke stvarcice na alnaseru, ali u sustini stanje se nije znacajnije popravilo. Hladnim jutrima pali dobro (ne bas na pola ljuca kao ranije ali posle 1-2 sekunde), kad je toplo pocinju problemi.
Auto ide kod majstora u ponedeljak ali bih hteo da saznam cemu da se nadam.
Comment