evo šta mi se dešava nakon brze vožnje autoputem (preko 130 km/h)pali mi se lampica ulja na leru kad dođem do naplatne rampe (ne gori stalno nego naizmanično pali gasi)i to se dešava oko pola minute kad dodam gas lampica se ugasi za to vreme motor normalno radi to mi se dešava bez obzira na vrstu ulja (i sa esso,shellom i lukoilom) bio sam kod mehaničara i merio je pritisak kaže da je odličan 1,2 motor vruć kad je mereno kaže da kod trojki to ima neke veze sa strujom.još da dodam ova trojka ima 2 indikatora za ulje jedan na glavi a jedan kod filtera ulja kad se otpoji ovaj na glavi onda blica kao što sam opisao,isto to se dešava kad se otpoji alternator!? a kad se otpoji sa onog indikatora kod uljnog filtera onda pišti zvučni signal što se u mom slučaju ne dešava.od generalne sam prešao 17000 km ne troši ulje skoro nimalo,motor radi normalno.
zna li neko šta se dešava i koliki je normalan pritisak ulja na leru za vruć motor?
zna li neko šta se dešava i koliki je normalan pritisak ulja na leru za vruć motor?
Comment