Prvo da pozdravim sve kao novi clan. Od nedavno imam problem u toku voznje. Auto pali lako i drzi niske obrtaje, oko 500-600.Na leru primi gas ok, ali cim probam da krenem cimne na 1500 obrtaja i ugasi se. kad prebaci na plin radi normalno,lepo vuce ali takodje drzi nize obrtaje dok je na leru.Dok je hladan motor a radi na plinu, kad na tasteru vratim na benz. nacisto smanji obrtaje ili se ugasi. Majstor koji mi odrzava auto cistio je step motor kaze da radi ok, menjao sam svecice i filter vazduha. Savetuje me da menjam komp. E sad ja mislim da nije glavni problem u kompu on verovatno pamti greske u radu i njega treba resetovati u servisu. Nazalost kod mene u gradu niko ne radi dijagnostiku ni za novija kola vec samo uz pomoc stapa i kanapa.
A da nisam rekao motor je 66 kw monopoint, tacnu oznaku ne znam mogu da pogledam. Auto redovno odrzavam i o tome vodim evidenciju. Po mom skromnom mislenju postoji neko zapusenje na usisu, sumnjao sam na diznu ali majstor kaze nije to a da nije ni da pogladao. Nadam se da cete mi dati neki savet sta da radim, svaka pomoc mi je dobodosla.
A da nisam rekao motor je 66 kw monopoint, tacnu oznaku ne znam mogu da pogledam. Auto redovno odrzavam i o tome vodim evidenciju. Po mom skromnom mislenju postoji neko zapusenje na usisu, sumnjao sam na diznu ali majstor kaze nije to a da nije ni da pogladao. Nadam se da cete mi dati neki savet sta da radim, svaka pomoc mi je dobodosla.
Comment