Isao sam od Banja Luke do granice sa Srbijom bez problema,zatim sam se ukljucio na auto put i podigao na 100 na sat i tako vozio nekih 40 km tada mi se krenulo desavati kao da idem po nekim malim rupama ali kao da su bile na svakih 10 metara,i skontam da mi auto polako poceo da trokira i gusi,kada sam uspotio postalo je sve izrazajnije,kao da gubi snagu kad pritisnem gas,zatim sam stao,malo otvotio haubu proverio ulje i vodu,malo dosuo i ulja i vode i onda krenem i posle nekih 20 km isto,kada sam stigao u Beograd i sacekao 1 dan upalio sam normalno i onako se malo vozikao i se ok.Interesuje me vase misljenje,vozio sam kod majstora i on kaze da je kompresia ok i da misli da zeza razvodnik ili komutator ili mozda pumpa za gorivo ili filter.Nova je razvodna kapa,svecice i rotor,moram kuci i neznam sta da radim da se uputim sa ovakvim autom pa sta bude ili da nesto pod hitno menjam,ali sta svaki dio je po 30 eura.molim hitnu pomoc,sta moze da zeza komutator a sta razvodnik kad se mozda ugrije???plz help

Comment