Opet ja sa mojim kolima, i opet naravno problem. Sada je problem dijagnostikovan i kostace me mnogo para. Sta se desilo: ukratko pukao mi je lanac motora (pandam zupcastom kaisu). kako i zasto ne znam ali nije ni bitno. Oterao kod majstora on rasturio motor i kaze da mora sve zivo da se menja (valjda skoro pa generalka) To ce da me izadje oko 800 eura pa i vise. Moglo je i jeftinije, da stavljam polovne delove, neke turske itd, ali to nisam hteo.....
e sad sledi moje pitanje da li posle svega da prodajem auto ili ne? Da li je takav auto dobar i siguran za voznju?
Unapred hvala na odgovorima.........
I da jos nesto, rece mi kao majstor da je do pucanja lanca dovela detonacija zbog plina. Ja sam mu rekao da ne lupa gluposti jer meni to nema ni malo logike, a i ja nikad nisam imao detonacije.
e sad sledi moje pitanje da li posle svega da prodajem auto ili ne? Da li je takav auto dobar i siguran za voznju?
Unapred hvala na odgovorima.........
I da jos nesto, rece mi kao majstor da je do pucanja lanca dovela detonacija zbog plina. Ja sam mu rekao da ne lupa gluposti jer meni to nema ni malo logike, a i ja nikad nisam imao detonacije.
Comment