Moguce,ali ukupno je bilo 21 min,to znam sigurno po satu u kolima...Hoces da kazes da kartice lazu
Primanje gasa na hladno.
Collapse
X
-
Da ja vas priupitam nesto?
Posto je moj polo slab autic, samo 50ks.
Da li bi ja mogao i u 4-oj da ga cepam 5k rpm?
Evo vam referenca 5-a brz. na 3200rpm ide 100km/h.
Posto i mene ta posrana sonda ********.Najverovatnije
Ja sam ga gazio ali nedovoljno
Sta mislite
Pozdrav
Comment
-
-
Mada mi ~Vojvodin motor malo prikazuje simptome AMM jedinice, tesko ovako odoka , jer je AMM i Lambda greska skoro indenticna.
Ali ciscenje Lambda sonde nekosta nista dok AMM kosta, zato pocni prvo sa bezbolnim tretmanom
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
E da, bitna stvar!!!
Malopre mi se desilo kad sam vozio, primetio sam i da se sporo odaziva na gas. kada krecem uvek trebam da drzim nogu duze na kvacilu zato sto se sporo odaziva na gas
i kad ga turiram on ne radi u ritmu papucice nego kasni uvek, znam da je normalno da malo kasni ali ovo je prevrsilo svaku meru, manje je startan od dizela
stvarno ne valja....
Comment
-
-
da li neko mozda zna sta ovo moze da bude:
gas u leru 2-3 hiljade obrtaja, pustim papucicu gasa ono nece da skine gas, noga mi nije uopste na papucici ovo cudo samo dodaje gas, pa ga oduzima, kada stojim na semaforu ispada ko da sam najgora paljevina i da hocu sa svima da se trkam :lol:
*ebote jurim kroz grad ko kreten
mislim auto mi nisu zaposeli nikakvi duhovi ali on se tako ponasa :lol:
ps. majstor sto mi je radio kola, samo da mi dodje shaka!!!---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
Mozda se zaglavljuje sajla za gas, otvori haubu i nadji kuda ti ide sajla, da ne kaci negde
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Da nije onda potenciometar
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
na oba se desava.
ima sajlu gasa, ali nije do nje, papučicu ni ne pipnen a ono čudo samo doda gas i drzi ga na 3-4 hiljade, skroz ludo.---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
Comment