Opel suza 1.6i trokira na benzinu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rrapaic
    CBC Senator
    • 13.02.2008
    • 225
    • Beograd
    • Fiat Stilo 1.9 JTD

Re: Opel suza 1.6i trokira na benzinu

Vidan, magirus vec nema neko sjajno misljenje o majstorima, a sad kad covek procita sta si TI napisao, ne cudim mu se...

Pozz

Rajko
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• alexk
      CBC Veteran
      • 15.09.2006
      • 116
      • BGD

pa zar nije crni dim na auspuhu znak da ima previse goriva to jest losu smesu

Comment

• magirus
        CBC Član
        • 29.03.2010
        • 18
        • cacak

Vidane kv za ovo par dana od kada me ovo muci majstori su mi uzeli 5500 din samo za nadri savete i za kacenje na komp (nadam se da ti nisi takav mozda ti i doteram auto) i ja sam majstor VKV masinac moj sat rada je duplo skuplji 30e tako da za auto-majstore mogu da mislim sta ocu kad je tako, jedan za drugim su menjali svecice(nove) pa nista samo se cesu i cude i nevalja im OPEL kao auto, a pola ih nezna sta znaci OHC motor! Posle praznika mi kuci stize covek sa dijagnostikom i upustvom za motor koje je samo za OPEL 1.6I OHC pa cemo da resimo, nadam se, ostalima hvala za savete kada saznam sta je rado cu podeliti sa vama da vas do tad nesmaram!POZDRAV...

Comment

• Stratos
          CBC Senator XXL
          • 10.09.2008
          • 2594
          • Novi Sad

... i ja sam majstor VKV masinac moj sat rada je duplo skuplji 30e tako da za auto-majstore mogu da mislim sta ocu kad je tako

I ja bih da budem VKV mašinac. Gde da se prijavim?

Comment

• Vidan KV
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2007
            • 432
            • Kraljevo
            • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Originally posted by rrapaic
            Vidan, magirus vec nema neko sjajno misljenje o majstorima, a sad kad covek procita sta si TI napisao, ne cudim mu se...

Pozz

Rajko
            ....da se razumemo.....pokretača teme ne poznajem i nemam ništa protiv njega ...da je od početka postavio problem iz drugog ugla i moja bi reakcija bila sasvim drugačija....u potpunosti ga razumem jer kada takav auto tj model tih godina dođe u servis u startu je "problem" jer ga dijagnostika veoma loše pokriva,delovi ubrizgavanja(kvalitetni/novi) su jako deficitarni a mogućnost uspešnog završetka posla i samim tim naplate je dosta sužena.Zato i većina majstora rešavanju problema pristupa sistemom eliminacije a taj sistem je najpogrešniji jer rezultira upravo onim zbog čega čovek i negoduje.......zato Magirus aj od početkaritisak goriva,regulator pritiska(imam utisak da ta membrana zeza),brizgač(zaptiva/nezaptiva),lambda sonda,senzor temperature,senzor leptira?....nešto od ovoga "naliva"gorivo........pozzzz!

Comment

• magirus
              CBC Član
              • 29.03.2010
              • 18
              • cacak

pozdrav Vidane rekao sam videcemo sve posle praznika auto sam garazirao ali ici cu bas tim redosledom kako si napisao pa cemo videti sta je, membranu nisam proveravao to cu sutra da pogledam,a za auto si upravu to su medju prvim autima u koji je ubacena dijagnostika tako da je problem veliki on ima 2 kompjutera...pozdrav i hvala javljam se cim budem nasao problem...razmisljam i da otvorim motor

Comment

• Vidan KV
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2007
                • 432
                • Kraljevo
                • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

........da nije plina mogli bi da sumljamo na sve redom.Moj ti je savet kreni od membrane regulatora pritiska.Posle svih ovih godina sigurno je popustila a i ako nije plin je definitivno dokusuri.Srećom po tebe te membrane u ovom delu Srbije(a i šire) ima Ljubo Marković iz ČA....ne dozvoli da te cena iznenadi.....pozzz!

Comment

• milannis8080
                  CBC Član
                  • 12.11.2009
                  • 21
                  • nish

Srećom po tebe te membrane u ovom delu Srbije(a i šire) ima Ljubo Marković iz ČA....ne dozvoli da te cena iznenadi.....pozzz!
                  Vidane ,jel to ista membrana kao na 1.3 ,pre mesec dana rece da nema nigde da se nadju pa zato te pitam ...
                  Mozes li da mi das broj od tog Ljube iz |Cacka ako jeste

Comment

• zoran5
                    CBC Član
                    • 27.02.2008
                    • 21
                    • sremska mitrovica

I ja bih da saznam telefon tog tipa.U mom kraju takvu stvarcicu je nemoguce naci..

Comment

• magirus
                      CBC Član
                      • 29.03.2010
                      • 18
                      • cacak

Re: Opel suza 1.6i trokira na benzinu PROBLEM RESEN

pozdrav svima kao sto sam obecao kada resim problem javicu se i podeliti sa vama, problem resen.od 4 polovne dizne koje sam probao nijedna nije valjala dok nije stigla nova ali i pored toga javljao se zvuk koji podseca na sistanje ekspres lonca ali tiho i jedva cujan sto je 80% bio problem trzanja, uvlacio je fals vazduh na rupicu od mesta gde je se pre ploce od plina safio karburator tu sam stavio saf i diht masu okolo i auto radi kao sat necuje se a gas prima kao lud.sto se lampice check engine tice nju je nemoguce izgasiti jer ovaj komp moj cim neradi benzin tj kad se prebaci na plin on prijavljuje gresku preko nje, dosta mi je pomoglo upustvo za podatke o motoru koje sam neznam ni ja sam kako prevodio sa nemackog na srpski a dijagnostiku sam okacio macku o rep tako da nemojte puno da se uzdate u nju (vazi samo za opel 1.6i) jer mi nikakvu gresku nije izbacila iako sam licno sa njom radio niti je ponisteno,
                      lampica i dalje radi samo na plinu! hvala svima na razumevanju i pomoci ako sta treba tu sam da pomognem... veliki pozzzz...

nema potrebe za velikim slovima

Comment

Working...
                      X