Planiram da alu felne 14incha koje su mi na autu zamenim celicnim felnama iste dimenzije. Nasao sam neke felne od OPEL Agile pa me zanima sledece: gledao sam tablicu o rasporedu rupa na felnama u kojoj stoji da je kod Agile 4x100, offset 35...42 i centralna rupa 56,5 dok za pasata pise da je 4x100, offset 32...38 i centralna rupa 57....da li mogu da stavim ove felne na moj auto? Centralnu rupu racunam da prosirim za tih 0,5 ukoliko offset nije problem,neznam koliko je on bitan?
Drugo pitanje - kada palim auto vrlo cudno se ponasa jer nekako slabo okrece iako stavim pun akumulator koji recimo na drugom autu okrece kao lud. Druga cudna stvar je sto dok auto stoji kao da izvuce struju iz akumulatora pa posle samo dan-dva jedva okrece i ako je malo hladnije napolju nekad nece ni da upali....u cemu bi mogao da bude problem sto slabo okrece i sto se prazni akumulator?
Drugo pitanje - kada palim auto vrlo cudno se ponasa jer nekako slabo okrece iako stavim pun akumulator koji recimo na drugom autu okrece kao lud. Druga cudna stvar je sto dok auto stoji kao da izvuce struju iz akumulatora pa posle samo dan-dva jedva okrece i ako je malo hladnije napolju nekad nece ni da upali....u cemu bi mogao da bude problem sto slabo okrece i sto se prazni akumulator?
Comment