Vlasnik sam gore navedenog auta godinu dana, prvih 10 mjeseci alfa se extra pokazala, sve dok mi nije stradala turbina... Tada već nastaju problemi sa ovdašnjim majstorima, niko nije mogao da mi kaže tačan kvar na autu, svi su hjeli da rade generalnu motora i da otvaraju motor i pri tom tražili minimum 400 eura bez velikog servisa, međutim, zahvaljujući Peji koji mi je rekao da je turbina stradala, skinuo sam turbo i poslao ga u Užice... turbo je bio totalno uništen, radili su kompletan remont i naplatili 400eura, prije nego što mi ga je majstor postavljao, očistio je sva crijeva, interkuler, skinuo oba katalizatora, zamijenio ulje i sve filtere... ali auto ponekad pri malim obrtajima slabo vuče tek kad dođe do nekih 1800 0brtaja naglo povuče i izbaci kroz auspuh crni dim, nekad se turbo i ne upali, nekad radi normalno. Prije neki dan, krenuo sam da upalim auto, upalio sam ga i radio je 10 sekundi i onda počeo da gubi gas i ugasio se, pokušao sam da ga upalim i verglajući istrošio akumulator, poveo sam ga kod majstora, očistio je EGR ventil i upalio auto ne znam na koji način i opet posle dva dana ista priča opet neće da pali. Molim Vas za savjet!!!!
Unaprijed Hvala!!!
Unaprijed Hvala!!!
Comment