Naglo izgubi obrtaje uzbrdo iz prve u drugu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Megasp
    Banovan
    • 22.05.2011
    • 68
    • Uzice

Naglo izgubi obrtaje uzbrdo iz prve u drugu

Ne znam do cega je desavalo se i ranije ali ajde da pitam mozda neko pomogne.Kada idem po ravnom sve je ok ali ako krenem uz malo vecu uzbrdicu gde bi i jugo mogao drugom da pici,kadet drugom potpisuje tuda moj je mrtav konj!Brzo mi padaju obrtaji kada sasaltam u drugu.Obicno saltam sa 2300-2700.Krenem prvom i dize obrtaje ali i vuce dobro i sasaltam brzo u drugu i za pola sekunde mi padnu obrtaju sa 3000 na 1800 i vuce se jedva i opet moram u prvu da saltam i sve tako.
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Moje bogato iskustvo govori da ti se to ne bi dešavalo sa autom od tri iljade kubika. Razmisli o tome.

Zezam se, naravno. Dao si premalo podataka da ljudi i počnu da ti pomažu. Na benzin, na plin? šta znači kad idem po ravnom je Ok? Možda tebi izgleda ok, a u stvari ne valja ni tu... Možda je brdo jednostavno - prestrmo. Auto ti je trista i kusur kila teži od kadeta, naravno da neće isto da idu... Može da bude sve od produvalog motora, zapušenog auspuha, do ptice u usisu i pretegnutog plina, i izdrndanih dizni i pregorelih protokomera i lambda sondi itd., itd. U svakim kolima ima toliko stvari koje mogu da se pokvare, da je prosto čudo kako kola uopšte idu... Budi malo određeniji.
    Malo filozofije da potakne pametnije i iskusnije da ti pomognu.
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Megasp
      Banovan
      • 22.05.2011
      • 68
      • Uzice

Auto je iz potpisa,na ravnom ide normalno nema padanja obrtaja.Plin,na benzin ne radi auto je sa plinom 1300 kg.Ma cisto sam hteo da vidim da li to ukazuje na neki kvar ili je to jednostavno tako i to je to?

Comment

• maliomladinac
        CBC Senator XXL
        • 21.11.2008
        • 995
        • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Da li je mozda upaljena klima?

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
        061/665-94-23

Comment

• Megasp
          Banovan
          • 22.05.2011
          • 68
          • Uzice

Ne.Ler mi je sada od 1200 do 1600 malo sam odvrnuo plin i malo je bolje.Videcemo za potrosnju kakva je.Mada sad trosi oko 15 plina,i radi samo na plin

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

Koji sistem LPG imaš? 1.200 rpm na leru je previše! Da li je tačno, da varira i do 1.600 rpm na leru?

Comment

• Megasp
              Banovan
              • 22.05.2011
              • 68
              • Uzice

Ocistio sam step motor i ler se vratio na 900 i to je ok

Comment

Working...
              X