Ne znam do cega je desavalo se i ranije ali ajde da pitam mozda neko pomogne.Kada idem po ravnom sve je ok ali ako krenem uz malo vecu uzbrdicu gde bi i jugo mogao drugom da pici,kadet drugom potpisuje tuda moj je mrtav konj!Brzo mi padaju obrtaji kada sasaltam u drugu.Obicno saltam sa 2300-2700.Krenem prvom i dize obrtaje ali i vuce dobro i sasaltam brzo u drugu i za pola sekunde mi padnu obrtaju sa 3000 na 1800 i vuce se jedva i opet moram u prvu da saltam i sve tako.
Naglo izgubi obrtaje uzbrdo iz prve u drugu
Collapse
X
-
Moje bogato iskustvo govori da ti se to ne bi dešavalo sa autom od tri iljade kubika. Razmisli o tome.
Zezam se, naravno. Dao si premalo podataka da ljudi i počnu da ti pomažu. Na benzin, na plin? šta znači kad idem po ravnom je Ok? Možda tebi izgleda ok, a u stvari ne valja ni tu... Možda je brdo jednostavno - prestrmo. Auto ti je trista i kusur kila teži od kadeta, naravno da neće isto da idu... Može da bude sve od produvalog motora, zapušenog auspuha, do ptice u usisu i pretegnutog plina, i izdrndanih dizni i pregorelih protokomera i lambda sondi itd., itd. U svakim kolima ima toliko stvari koje mogu da se pokvare, da je prosto čudo kako kola uopšte idu... Budi malo određeniji.
Malo filozofije da potakne pametnije i iskusnije da ti pomognu."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
-
-
Da li je mozda upaljena klima?
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
Comment