Golf 4 kazaljka temperature

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • eskachagt
    CBC Član
    • 03.03.2009
    • 17
    • Banja Luka

Golf 4 kazaljka temperature

Pozdrav svima!!! U pitanju je golf 4 1.9tdi (oznaka motora AXR)... Danas u toku vožnje samo najednom kazaljka temperature se vrati u početni položaj (kao kad je auto hladan)... sve ostalo normalno radi, takođe imam i grijanje. Šta da radim? Dali da svratim u servis na dijagnostiku? Drugar mi reče da se i kod njega to dešavalo na 4ki, i da poslije nekog vremena proradi normalno... I još sam primjetio da mi se trenutna kilometra resetovala ( u istom trenutku).
    VW fan
  • mobbdeepqb
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2009
    • 383
    • beograd

Odg: Golf 4 kazaljka temperature

Imao sam slican problem na mojoj 4- ci,samo sto je meni pored pokazivaca temp. zezao i pokazivac brzine,pa mi otislo osvetljenje,tako da sam nasao,na otpadu,polovnu tablu,zamenio je i bilo je ok posle

Comment

• SHNAPSI
      CBC Član
      • 01.12.2010
      • 65
      • NIS
      • CITROEN XSARA 2.0 HD

Resava se samo dijagnostikom , gume pod noge pa kod oprobanog majstora , mene zezala kazaljka za pokazivanje kolicine goriva pokazivala samo kada je pola rezervoara , a slucajno naleteh na novu BOSHH dijagnostiku te uz redovan servis dobih ovu opravku gratis a otiso da resetujem servisne intervale i zamenim ulje...odgovor svi dobro znamo a to je vracanje kilometraze na vozilima sa svakakvim uredjajima i to najcesce nestrucno , tako mi bar rece majstor na zavrsetku opravke ili ti intervencije na racunaru kako ti lakse.....
      Last edited by SHNAPSI; 09.11.2011, 01:22.
      NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

• eskachagt
        CBC Član
        • 03.03.2009
        • 17
        • Banja Luka

Pozdrav... Nisam još išao u servis, trenutno nemam vremena... Uglavnom, stanje sa kazaljkom je nepromjenjeno, i dalje se ne pomjera a ostalo sve normalno...
        VW fan

Comment

• eskachagt
          CBC Član
          • 03.03.2009
          • 17
          • Banja Luka

Pozdrav... Kazaljka mi je proradila. Sad radi sasvim normalno kao i prije... Samo se ispočetka mnogo pomjerala, taman se motor krene grijat a kazaljka se zakuca do kraja, pa se vrati na sredinu... Uglavnom sad je ok!!! Bio sam i u servisu, i majstor mi kaže da je to mana na ovim modelima, često se događa baš kao ovo meni...
          VW fan

Comment

Working...
          X