Pozdrav svima!!! U pitanju je golf 4 1.9tdi (oznaka motora AXR)... Danas u toku vožnje samo najednom kazaljka temperature se vrati u početni položaj (kao kad je auto hladan)... sve ostalo normalno radi, takođe imam i grijanje. Šta da radim? Dali da svratim u servis na dijagnostiku? Drugar mi reče da se i kod njega to dešavalo na 4ki, i da poslije nekog vremena proradi normalno... I još sam primjetio da mi se trenutna kilometra resetovala ( u istom trenutku).
Golf 4 kazaljka temperature
Collapse
X
-
Odg: Golf 4 kazaljka temperature
Resava se samo dijagnostikom , gume pod noge pa kod oprobanog majstora , mene zezala kazaljka za pokazivanje kolicine goriva pokazivala samo kada je pola rezervoara , a slucajno naleteh na novu BOSHH dijagnostiku te uz redovan servis dobih ovu opravku gratis a otiso da resetujem servisne intervale i zamenim ulje...odgovor svi dobro znamo a to je vracanje kilometraze na vozilima sa svakakvim uredjajima i to najcesce nestrucno , tako mi bar rece majstor na zavrsetku opravke ili ti intervencije na racunaru kako ti lakse.....Last edited by SHNAPSI; 09.11.2011, 01:22.NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++
Comment
-
-
Odg: Golf 4 kazaljka temperature
Pozdrav... Kazaljka mi je proradila. Sad radi sasvim normalno kao i prije... Samo se ispočetka mnogo pomjerala, taman se motor krene grijat a kazaljka se zakuca do kraja, pa se vrati na sredinu...Uglavnom sad je ok!!! Bio sam i u servisu, i majstor mi kaže da je to mana na ovim modelima, često se događa baš kao ovo meni...
VW fan
Comment
-
Comment