a da još nešto ovaj moj auto nema remen... već lanac! Tako da kažu da tu nema "velikog servisa" Nema petljanja oko onih klinasti, zupčasti i kakvih remenja sve!
Spao je remen sa altenatora zbog toga sma ostao bez struje i servo volana i upalila mi se lampica akumulator!!! To je bio prvi problem koji sma popravio... sad ostaje problem što škripi kad idem u rikverc ili kad krećem napred... dok vozim sve ok! Onda što mi brunda, trese kad radi na leru kad malo dodam gas onda je ok ako pusti opet ista stvar u početku sam mislio da je u pitanju slabo zagrijan motor (dizel pa trese naravno) al' kako sam pročitao ovdje i kako su neki rekli izgleda da je španer popustio (zbog toga je možda i remen spao) Moraću i to popraviti samo me sad interesuju vaša mišljenja, iskustva i znanja o tome!
Hteo si reci remenica(remen je isto sto i kais)...a,misljenje moje:.........
taj majstor nije imao alat da na licu mesta vrati tu remenicu,pa je iz pukog neznanja napravio tebi troska od 4sata(umesto najvise sat)...i sto je sada verovatno sekacem stezao tu remenicu,pa je pravi majstor ne moze lako promeniti,jer mora opet skidati alternator.Daj boze i da nije tu radio i aparat za varenje.
Sto se tice skripanja,proveriti prvo da li su dovoljno stegnuti srafovi sto stezu most
ne znam šta je rađeno sve.. al' stari je vozio auto na popravak! Uglavnom dečko se napatio dok je napravio auto, kaže da je samo jednom radio taj model...
A, da nije dvaput: prvi i poslednji put! Namučio se, ako nije imao odgovarajući alat. Inače, to je, kao što kažu - kovački posao. Ako ti ponovo ustreba za grube radove, menjaj majstora!
Comment