ovako tesko je opisati kvar al pokusacu. Vozim volvo 764 89god 2849cm 108kw automatik motor b280f V6 kad ujutru upalim dok je jos hladan vuce ko lud mirno radi na leru posle 10 min cim se teperetura pomeri na cetvrtinu auto pocne da se trese na leru i varira na 900 do 500 obrtaja motor se trese kao da radi na 2 klipa a ne na 6 lose prima gas nevuce nista na 6500 obrtaja ide jedva 40 km/h menjao sam svecice kablove kapu ruku senzor teperature senzor polozaja leptir gasa nema promena to je sve pocelo pre 20 dana ako ima neko neku ideju neka predlozi
Volvo 764 lose radi
Collapse
X
-
u drugoj brzini ide oko 60 do kraja gas i tako drzi do oko 6000 obrtaja pa prebaci u 3 pa isto tako postize 80km/h ali to se desava kao da vozim pod rucnom auto nema snagu nekad se iznerviram pa ugasim motor i ponovo upalim on proradi normalno al nece uvek
Comment
-
-
pumpa je nova stara 6 meseci dizne servisirane tako da nije do toga jer i na plin isto radi a plin nema veze sa pumpom i plin sam servisirao pre 5 meseci nove mebrene filtere i ostala stelovanja samo me je pumpa za bezin nov regulator pritiska i remont dizni i servis plina kostao 350e
Comment
-
-
Meni ima tu nekih drugih nelogičnosti. Bio kvar ili ne ne može ići 2. 60km/h na 6k o/min i 3. na 6000 o/min samo 80km/h. Ako si dogurao do tih obrtaja 6k makar i sa raznim problemima u motoru auto treba ići daleko brže koliko mu to prenos nalaže. Kao da onda ima veze nešto sa tim menjačem automatikom kada se zagreje. Ne znam u kakvoj je kontroli-sprezi sa motorom.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-

Comment