E ovako u pitanju je Manta CC iz 85.,motor je 18s isti kao iz rekorda a poprilicno slican onom iz omege.Primetio sam da se auspuh greje preterano,znaci toliko da se toplota oseca u kabini,a cak sam se i opekao na zadnje lonac(ne preterujem).Auto sam skoro registrovao pa ne znam da li se tako ponasao raniije.,Inace fino ide i poteze,drug mi je rekao da moze da se desi da je izgoreo izduvni ventil,ali posto fino ide misli da najverovatnije nije.E,da i izduv nije u najboljem stanju ,grana je krpljena na vise mesta,a morace i srednji lonac da se krpi.Inace ima ukupno 3v lonca,ne znam sta ce joj.Oduzih ga,al to je to otprilike,pomagajte.
Preterano grejanje auspuha
Collapse
X
-
Pa poceo je da crni posle ove duze voznje,nije nesto preterano,ali ono...Sto se paljenja i pretpaljenja tice,paljenje je elektronsko,i po recima bivseg vlasnika perfektno je nastelovano,ali ko zna kad pa je moguce i to.A kad smo vec kod paljenja,ne radi mi vakum pumpa na razvodniku,treba da je zamenim ovih dana,pa moguce je da je do pretpaljenja posto ona sluzi za regulaciju.
Comment
-
-
to je. pa ne mozes bre da nam trazis savet a sam vidis da ti nesto ne radi!
anedgota, iz prvog lica (moje licno iskustvo):
trazi komsija da mu nadjem sta mu vuce struju, prazni mu se akumulator preko noci. ja izmerim, stvarno "lepa" struja u mirovanju! ja jedan po jedan osigurac na tabli (Audi 80 jaje) - i nadjem. elem, kad sam izvadio osigurac, ne radi coveku vise stvari od kojih svaka nista ne vuce.al, opet ima nesto sto vuce struju a vezano je na taj osigurac. ja mu reko: - aj pada mrak vidimo se sutra, a ti skidaj ovaj osigurac, bar smo ti nekako osposobili auto.
ja se pakujem a on ce ti meni: - a jel ima neke veze sto mi je crko prekidac u gepeku pozadi pa mi svetlo sija non stop?kad ga nisam ubio...
pozdrav
P.S. kakav bivsi vlasnik, bre? kako moze dobro da se nasteluje pretpaljenje koje ima vakuum korektor a isti ne radi???.
Comment
-
-
Re: Preterano grejanje auspuha
Originally posted by DjoleeE ovako u pitanju je Manta CC iz 85.,motor je 18s isti kao iz rekorda a poprilicno slican onom iz omege.Primetio sam da se auspuh greje preterano,znaci toliko da se toplota oseca u kabini,a cak sam se i opekao na zadnje lonac(ne preterujem).Auto sam skoro registrovao pa ne znam da li se tako ponasao raniije.,Inace fino ide i poteze,drug mi je rekao da moze da se desi da je izgoreo izduvni ventil,ali posto fino ide misli da najverovatnije nije.E,da i izduv nije u najboljem stanju ,grana je krpljena na vise mesta,a morace i srednji lonac da se krpi.Inace ima ukupno 3v lonca,ne znam sta ce joj.Oduzih ga,al to je to otprilike,pomagajte.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment