Imam mogucnost da kupim staru verziju Ford Probe 2200 kubika 12 ventila sa turbom i intercoolerom ali oni fabricki imaju samo 140 konja (odnosno jos manje ali se na toliko zaokruzuje) pa mi nije jasno zasto tako malo iz tolike kubikaze kada mi je prethodna honda imala skoro toliko a imala je fabricki 2000 kubika i 12 ventila i plus je imala one uzas karburatore. Mislim cemu turbo? Gde je to povecanje snage?
Iako auto ima tri nacina menjanja brzina odnosno onaj lepi prekidac koji kaze:
sport :-)
normal
soft
A tek kako je unutra sredjen plus napolju fabricki remus i ekstremno tamna varijanta kao stvorena za divljanje nocu sa neregistrovanim autom!!!
Novije verzije nemaju turbinu ali imaju V6 motor i naravno 24 ventila pa imaju 150 konja!
Da li se iz ovog auta isplati traziti jos konja a pod tim ne podrazumevam samo 10 dodatnih cipom ili slicno vec ici na >200 KS
Auto izlazi dzabe jer je crnogorac a treba mi za divljane po kraju jer i da ga mogu registrovati uzasno je skupa registracija a i mnogo bre trosi!
Jel ima neko iskustva sa pomenutim???
Iako auto ima tri nacina menjanja brzina odnosno onaj lepi prekidac koji kaze:
sport :-)
normal
soft
A tek kako je unutra sredjen plus napolju fabricki remus i ekstremno tamna varijanta kao stvorena za divljanje nocu sa neregistrovanim autom!!!
Novije verzije nemaju turbinu ali imaju V6 motor i naravno 24 ventila pa imaju 150 konja!
Da li se iz ovog auta isplati traziti jos konja a pod tim ne podrazumevam samo 10 dodatnih cipom ili slicno vec ici na >200 KS
Auto izlazi dzabe jer je crnogorac a treba mi za divljane po kraju jer i da ga mogu registrovati uzasno je skupa registracija a i mnogo bre trosi!
Jel ima neko iskustva sa pomenutim???
Comment