Ja prodajem sve te stvari, pa kada slazem neki takav auto, onda odmah i zracunam sto i kako (a ne da poslje nagadjam STO i KAKO).
Uglavnom te 660 su gotove na toj snazi, vec smo pripremili 1050ccm, ali ih nismo stavili jer se njemu neda doci do mene, a meni je Maribor malo daleko jer se gusim u poslu...ali nema veze, 660 dekrini su jedni od najboljih injektora koji se mogu kupiti (govorim o rasprsivanju i kontroli)
javi mi onda na pp ako neces javno da iznos da li imas neke boschove injectore od nekih 550cc,ne bitno da li visoko ili niskoomske...i naravno koja je cena da vidim da li mi odgovara
Ma bre dajte ljudi nismo deca ili na nekom komercijalnom sajtu da skrivamo sta ko radi i koliko to kosta Jedino ako sami necete da otkrivate cifre, ali ako se brinete da zbog neke reklame ili cega slicnog ne pominjete konkretno sta radite gde i za koliko, ne brinite zbog toga
Samo novu temu radi off-a i pricajte do mile volje.
The difference between men and boys is the price of their toys
znam da je nov 100eura...mogu ja da ga nadjem za toliko nego sam mislio da imash polovne neke treba mi za 2700 ccm
naravno da nije tajna...pravim e30 2.7 sa t3/t4...sad da ne nabrajam sve,uglavnom skupljam jos uvek delove pa kad budem poceo da sklapam otvoricu novi topic...
a sad koliko kosta,ne znam ni ja tacno,ali kosta dosta preko 1500 eura delova za motor
The best is the enemy of the good
The proof of the pudding is in the eating
ahahh ( smesno mi kad sam video cenu jednog injectora) kome treba , evo adresa pa pogledajte cene injectora , svi na ovoj stranici su novi i sa garanciom , cena im je jako pristupacna , VERUJTE , NOVI INJECTOR NECETE NACI SIGURNO JEFTINIJI nego sto je kod FIVEOMOTORSPORT
pa vidite cene
The best is the enemy of the good
The proof of the pudding is in the eating
ahahh ( smesno mi kad sam video cenu jednog injectora) kome treba , evo adresa pa pogledajte cene injectora , svi na ovoj stranici su novi i sa garanciom , cena im je jako pristupacna , VERUJTE , NOVI INJECTOR NECETE NACI SIGURNO JEFTINIJI nego sto je kod FIVEOMOTORSPORT
pa vidite cene http://www.fiveomotorsport.com/Injector_Sets.asp
isti ti injektori kostaju 250USD za set.
I sda cu se pozabaviti jednom malom matematikom.
250usd plus dostava od cca 30 do 40 USD je 285 cca.
Kada dodje u Hr, moram platiti 10%.
Vec je 285+28.5=315USD
na to ide 50kn (9 USD) carinsko skladiste jer je barem jedan dan u carini.
Na to sSVE IDE PDV od 22%
pa je to 324*1.22=396 USD.
I da, da ne zaboravimo trosak spedicije u iznosu cca 50tak eura (jer obracunavaju po dokumentu a ne po vrijednosti ili bog zna cemu)
I sad ti neki frajer, a? Samo se ti lijepo smij i sretno ti bilo.
hic , npokusavam da budem frajer , smesno mi kako neko nabije cenu , ali staces mnogi neznaju pa padnu
, ok ti si izracunao 324 $$$ recimo neka je i 350 $ , a ti rece jedan , kosta 100 eura , de mi onda i to prebaci u dolare da vidim koliko ce ispasti
Comment