Na otvorenom trzistu cijena samo je jedna cijena prava, ona koju je kupac voljan platiti. Dakle, jedan te isti proizvod ce uvijek imati razlicitu cijenu, uvjetno od lokacije i vremenskog trenutka. Prodavacev posao je da proda za sto vise, kupcev da kupi za sto manje. Vrlo jednostavno.
Na otvorenom trzistu cijena samo je jedna cijena prava, ona koju je kupac voljan platiti. Dakle, jedan te isti proizvod ce uvijek imati razlicitu cijenu, uvjetno od lokacije i vremenskog trenutka. Prodavacev posao je da proda za sto vise, kupcev da kupi za sto manje. Vrlo jednostavno.
kazem vam ja gulikoze...
uglavnom za pdv i carinu najcesca je prica za malu djecu u vrticu.
Poznata prica o magarcu i mrkvi... na ovu temu s injktorima.
The best is the enemy of the good
The proof of the pudding is in the eating
to u sustini i nije moje pitanje al nema veze...uglavnom ja bauljam od kog evropskog auta mogu da nadjem dizne od nekih 400-500cc ali bash mi nesto i ne ide ;(
Mali OFF, ali za koju snagu trazis injektore? Osim ako ne planiras da pravis 400-500KS, vise od nekih 400ccm ti ne treba?
pa max 400 ali od viska glava ne boli,svejedno cu moci da stelujem SVE zivo...vise od 450-500 mi nece trebati ali bolje da uzmem odmah te velike da se posle ne cimam da menjam....
tu za te volvo R sam dobio neku informaciju....gde mogu da ih nadjem? ili ako ti imash neki izvor,svaki dogovor je moguc?
hic , npokusavam da budem frajer , smesno mi kako neko nabije cenu , ali staces mnogi neznaju pa padnu
, ok ti si izracunao 324 $$$ recimo neka je i 350 $ , a ti rece jedan , kosta 100 eura , de mi onda i to prebaci u dolare da vidim koliko ce ispasti
pa jesam li ja rekao da ih poklanjam? nisam. Ja zivim od prodaje, i ne mozes mi reci da sam im nabio cijenu! Reci sam koliko ih moram prodati da bih za zaradu na injektorima kupio jednu obicnu gumu!
kvragu!
2 BmW: ako si se namjerio na Boschove onda novi ce te ispast minimalno 100 eura komad ,a ja mislim da prije oko 150 eura/kom racunaj...
Imas Cosworth ekipu koja koristi Boschove injektore i imaju razne boje zelena,siva,i jos neke...
Najveci su sivi(nisam 100%siguran)503cc pri 3 bara i niskoomski su kataloski broj ti je 0280150403 i pogledaj malo na Passion Ford forumu ili e-bay tamo ima toga koliko hoces,ali opet mislim da ispod 300 eura neces proc ni za polovne...
Jel ti trebaju 4 ili 6 injektora?
Comment