MPG kapsule za ustedu goriva,opet nesto novo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

@Wiz .. svako postovanje tebi ,ali ko nesto OVAKO postavi na naslovnu stranu sajta, nista mu neverujem.

http://www.vojan.myffi.biz/croatian/ind ... e&Itemid=1

Kontrola emisije štetnih plinova - MPG-KAPSULE? djeluju UVELIKE:

Odveo sam svoj Ford F150 iz 1999.g. na kontrolu ispušnih plinova i radnici na kontroli su ostali bez teksta. Bili su iznena?eni da je emisija štetnih plinova bila Nula. S obzirom da je automobil iz 1999.g. trebalo je biti barem nešto. Drugi razlog zašto bi trebali kupiti i prodavati FFI MPG-CAPS?. Dokaz je u prilogu! Dennis Nickles, CA

Kliknite ovdje da vidite rezultate

PS: ja nisam kliknu na link..NEINTERESUJUME REZULTATI .. a koga intreresuje nek ode na sajt pa nek klikne.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Nisi ni mogao da kliknes jer linka nema. Kao ni bilo kojeg drugog linka ka bilo kom relevantnom institutu, istrazivacu, i slicno.

A objasnjenje principa rada je kriminalno, i tako je sklopljeno da NIKO u stvari ne razume o cemu se tu radi, ali to i nije bitno posto zvuci strucno i "komplikovano", a onda mora da je istina...

A tek pravi biser je sema prodaje, bonusa distributerima i ostalo...ko ima malo iskustva sa piramidalnim semama, jasno mu je o cemu se ovde u stvari radi i na koji nacin tacno izumitelj ovog "proizvoda" zaradjuje pare
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

To sam hteo da cujem,dobro je da ste bili na sajt,mene zanimaju tehnikalije a ne prazne price,jos neko

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Kao i obichno, na podruchju sujeverja postoje opake priche

Nemo da je neko jos reko da je zemlja okrugla
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• jevtic
            CBC Senator XXL
            • 26.11.2006
            • 729
            • beograd

Me?unarodni poslovni plan tvrtke
            ?Fuel freedom International?

Me?unarodni poslovni plan tvrtke FFI ispla?uje tjedne provizije bazirane na obimu prodaje i nije ograni?en brojem nivoa na temelju kojih možete zaraditi provizije. Zara?ivat ?ete novac isklju?ivo na temelju vaše entuzijasti?ke preporuke FFI proizvoda potencijalnim kupcima ali i gradnjom mreže distributora (neovisni distributori), koji tako?er preporu?uju proizvode i grade bazu kupaca zajedno sa cijelom organizacijom.

Jednom kada se uvjerite u u?inak FFI proizvoda sve više ?ete htjeti preporu?iti proizvod ostalim ljudima. Nesebi?no upoznavanje ljudi s ovim proizvodom klju? je uspjeha. Vaši prihodi bit ?e direktno proporcionalni uloženom naporu.

Ovakav plan isplate provizija mijenja živote, a uz pomo? znanja i sposobnosti stvara dugoro?no blagostanje.
            Gradnja posla...
            Promocija dobrog proizvoda

Kao neovisni distributor mo?i ?ete kupiti sve FFI proizvode po veleprodajnoj cijeni. Ukoliko FFI proizvode nudite na tržištu po predloženoj maloprodajnoj cijeni tada možete ostvariti od 15 ? 25 % zarade. Vi i vaši kupci vrlo brzo ?ete nau?iti o efikasnosti FFI proizvoda.

Neovisni distributor ostvaruje dodatnu zaradu u?lanjivanjem drugih distributora u svoju organizaciju. Kako svaki distributor direktno kupuje od FFI-a vi ne?ete morati posjedovati nikakvo skladište niti se baviti kompleksnom papirologijom.

Ovakav plan isplate provizija vrlo je mo?an i doprinosi vašem uspjehu. U planu možete sudjelovati na kojoj god razini vi to želite. Vi odlu?ujete na koji na?in želite sudjelovati, bilo da stvarate dodatni prihod isklju?ivo od prodaje ili da se potpuno posvetite poslu. Vi kontrolirate svoju sudbinu.

neovisni distributer my ass.

najobicnja piramidalna prevara....
            ex - fabia 1.9 tdi
            golf 2.0 tfsi

Comment

• Rayli
              CBC Veteran
              • 17.12.2006
              • 125
              • Bajna Basta

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Najkriminalnije je da su rezultati izduvnih gasova NULA.
                Pitam se da li je to pozitivna nula ili negativna ili su na testu sondu stavili u pogresnu rupu.

Comment

• Durango
                  CBC Senator XXL
                  • 01.02.2006
                  • 590
                  • Zemun, Srbija

U Crnoj Gori sam prosle godine primetio da se masa ljudi primila na ove tablete. Koje su to price, nisam mogao da verujem. Svi tvrde kako ima automobili trose 10-20% manje, kako mnogo bolje idu, mirnije rade i jos brdo nebuloza. Uvrteli ljudi sebi u glavu da je tako i samo teraju. To opet potvrdjuje da svaka roba ima svog kupca i da ce uvek biti ovaca za ****nje!

Ljudska psiha je cudo!
                  MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• dintel011
                    CBC Senator XXL
                    • 12.03.2005
                    • 348
                    • Beograd, Vidikovac

Originally posted by 206
                    Evo sta ja mislim:

Dodju Mujo i Haso na pumpu da sipaju gorivo, i Mujo kaze Hasi "Pazi sad ovo...".

Dodje Mujo kod pumpadzije i kaze "sipaj 50 litara vode u rezervoar!". Gleda ga ovaj, nije mu jasno, ali hajde...sipa 50l vode, Mujo izvadi iz dzepa kutiju nekih tabletica, uzme jednu, i ubaci u rezervoar, i kaze pumpadziji "sad ti je ovo kao da si sipao 200 litara benzina unutra".

Pumpadzija se oduseeevi, kaze "ne pitam za cenu, daj prodaj mi te tabletice!" Ma jok, ovo ono, necu, skupo, tesko se nabavlja...Ma jok, ovaj navalio ko mutav, kaze "dajem 1000 evra za tu kutiju tabletica!" OK, teska srca Mujo pristane, uzme pare, da tabletice, i dodje kod Hase nazad u kola, i kaze:

"Vozi, pre nego sto degenerik provali da sam mu utrapio aspirine, i da auto vozim na gas"

Eto, ja to mislim, ako neko drugi ima sta da doda, slobodno...
                    Davno sam procitao da je jedan covek osudjen za prevaru jer je pumpadzijama prodavao te carobne tablete, sve se desavalo u doba sankcija.

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

dintel,koje pumpe u doba sancija? videcu uskoro nakon testa od 1500km dali ima nekih promena

Comment

• dintel011
                        CBC Senator XXL
                        • 12.03.2005
                        • 348
                        • Beograd, Vidikovac

Ma nema to veze sa tim tvojim tableticama nego sa vicem koji je napisao 206...

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Nisu moje uopste za sad ih samo testiram,a svako misljenje dobrodoslo

Comment

• Vladd
                            CBC Senator XXL
                            • 09.07.2006
                            • 581
                            • NBG

Ja kod velike potrosnje koristim bensedin, pomaze...

Comment

• Wiz
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3104
                              • Nish

Saljivo nema sta,ajd sad napisi nesto u vezi teme

Comment

• jevtic
                                CBC Senator XXL
                                • 26.11.2006
                                • 729
                                • beograd

da li ti je taj ortak vec ponudio da i ti valjas te tablete?
                                ex - fabia 1.9 tdi
                                golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
                                X