pa mene iskreno interesuje kako se tablete ponashaju, jer ja pored plina ne planiram vecu ushtedu (osetio bi se ko baja patak da i to zelim da smanjim)
MPG kapsule za ustedu goriva,opet nesto novo
Collapse
X
-
PA ? shta bi sa potroshnjom ?
ima li nekog zakljuchka ili samo vishe mazish papuchicu gasa pa "manje troshi" chisto da li je 100% plesibo ili je ono kao malo acetona (ili akohola u rezervoar shta li vec beshe) i stvarno dobijesh octane boost eheh
p.s. ma ima da nadjem i LPG booster
a mislim da znam i gde da trazim...... IVAAANEEEEEPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Pa ako bi bilo malo vise detalja oko nacina dejstva, neke hemikalije mogu da pomognu, menjajuci kvalitet transporta benzina po instalaciji, sto moze da se odrazi na rad motora i manje gazenje po pedali pa je u daalekoj aproksimaciji neka indirektna usteda, naravno kod problematicnih vozila ili benzina, vode u rezervoaru.
Naravno, zdrava pretpostavka proizvodjaca pilule je da je vozilo lose ili nikako odrzavano, sto je velika vecina na Balkanu, pa prosto, demokratski, vecinski, pilula moze cak i da "funkcionise", a kako, to ne znamo, ili mozda znamo, ali cemo da zazmurimo, sta koga briga kako se odrzava cije vozilo..pu pu, da ne cuju kupci...
Ovako, cista magija, lepse je da se smejemo, kada se vec ne cujekao u teleshopu...
Poz.
P.S. Ja bih voleo da postoji hemikalija koja pomaze da benzin rastvori sto vise kiseonika iz vazduha, pa neka "slaze" lambda sondu, efekat je slican turbo punjacu, sto vise "vazduha" to bolje za vozaca
Comment
-
-
He, evo i ja sam se danas sreo sa ovim otkricem. Naime, pricajuci sa poznanikom dodjemo do toga da on valja te tablete. Ja, iskreno, tek sam danas cuo za mpg cap. Pocne on da mi prica o njima, ja ga gledam i razmisljam "al` s*re, to bi bila revolucija da radi kao sto mi prica, a ja nikad ni cuo za njih", pitam ga da li je probao, on kaze -Upravo mi je sad u rezervoaru, znas kako ide auto, kao lud, a trosi manje. Pominje mi molekule, povecava se kompresija, a smanjuje temperatura, auto mu sad pokazuje nizu temp. nego ranije. Gledam ga, da li je svestan sta prica, nema razloga da me lozi, znamo se, mora da je ubedio sebe u cudotvornost tabletice. Pitam posto je, kaze 200 din, a ima i za kamione veca od 1000 din. Neki kamiondzija mu juce kupio 4 kom, isao na put!
Posle razmisljam, covek moze da se uveri samo ako proba na svojim kolima, radilo-ne radilo svako kupi po tabletu-dve da proba i ovi su napravili posao!MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Posto mi auto ima 3000ccm i trosi 20l u gradu sa prosecnom nogom problem cu resiti ovako:
Plin otpada!
Mobil 1 10%
Univerzalni modifikator 10%
Magnet 10%
Chip tuning 10%
TABLETICA 10%
Saldo__________________ 50%
Pa to je fantazija smanjicu potrosnju za 10L,sutra krecem u akciju!
Kakav plin i srranja,kad moze i ovako!
Jos da sam ****o veslacinu neko bi zaradio novac!
Na primer Faraon!
Comment
-
-
Originally posted by Misko M...i sta bi sa potrosnjom ? prodje vec 10tak dana...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment