Imam automobil marke Oldsmobile Cutlass Cierra ali je motor riknuo. Treba mi motor od 119 KWS i da bude do 2L... Da li neko zna motor ove snage i kubikaže? U pitanju je prednja vuča...
Motor 119KWS do 2L
Collapse
X
-
bas 120 kw iz 2000ccm i nije tako lako naci pod pretpostavkom da hoces nesto jeftino.
inace verujem da bi u vecini slucajeva to bio neki turbo motor.
opelovi motori od 2.0 atmosferski su dobri i daju se sigurno naci povoljno ali nemaju toliko snage. mozda neki volvo turbinski ili saab. i neki iz lance kape bi ti ispunio taj uslov. ima i jedan alfin iz 164 2.0 v6 turbo. imao je nenormalnu snagu posebno za svoje godine nesto vise od 200ks ako se dobro secam
-
-
Thanks
U pitanju je sijera iz '88 ili '89 (na poslu sam pa cu pogledati kad dodjem kuci)A moze i do 2L, ne mora tacno da bude. Rekli su mi iz AMSS da mora biti te snage ili vece da bih mogao da uradim atest i registrujem ga... Stavicu slike u toku dana kad dodjem kuci...
Hvala svima na informacijama...
Comment
-
-
ma ne cudim se ja da postoji tako nesto, vec tome sto su americka vozila obicno imala jako mnogo kubika i malo konja u odnosu na velicinu motora , narocito u tom periodu.
moja skoda ima 180ks iz 1.8l motora, naravno uz pomoc turbine. znam da to moze samo sam se pitao sta bi amerima da prave visokoturazni motor, sto obicno nisu cinili
Comment
-
-
Ma motor mu je riknuo skroz (tacnije dobio sam ga bez motora) a bio je od 3L i 119KWs,to mu dodje valjda oko 160 KS.... Meni treba motor manje zapremine zbog jeftinije registracije ali mora da bude snage ne manje od 120kws....
Nikako da stignem kuci da stavim slike, bio prvi maj... Pa malo rostilj, pivo...
Vozio sam i karting na Adi Huji i do jaja je!!!!!!!!
Comment
-
-
e to je vec skroz druga prica...
sto bi del boy rekao ,,makes sense"
3l i 119kw je bas ono sto i lici na americke automobile iz tog doba.
ja maltene ispadoh debil sto se cudim da je motor imao 119kw iz 2l, a stvarno sam bio 99% siguran da tako nesto ameri nisu stavljali u oldsmobil te generacije.
jesi bas ljubitelj ,,amerikanaca " ili si slucajno dosao do njega?
ovde u engleskoj ima manji broj fanatika za starija americka kola i mogu ti reci da ih je jako interesantno videti na ulici onako glomazne i skroz drugacije od evropskih. inace su svi top sredjeni i nasminkani.
inace, imas li kakvih novosti za motor uopste?
srecno...
Comment
-
-
lepo bogami,
neka ti je sa srecom!!!
jesi mozda razmisljao o popravci motora? mozda je to jednostavnije izvesti uz sve peripetije oko nabavke delove nego ubacivati manji motor , budziti nove nosace i jos trista cuda.
delovi u usa ne bi trebalo da su preskupi. takodje , ameri su jako poslovni i veci deo njih je voljan da posalje dhl-om bilo gde.
postavlja se naravno pitanje nase carine koja ume da opali po usima samo tako ...
znam u bg-u majstora koji bi se sigurno prihvatio takvog posla i sigurno rad ne bi bio preskup, jedino je pitanje tih delova i svega toga oko carinjenja.
okaci neku sliku ako mozes. bas bi voleo da ga vidim.
ako se odlucis na popravku mogu ti pogledati za delove i u engleskoj i videti kako bi islo oko slanja. ovde su takodje te auto radnje ok i mozes oko svega da se dogovoris. pitam se samo o dostupnosti tih delova ovde. dosta cesto vidjam kadilake i sevrolete, poneki pontiac , ali oldsmnobil nisam nikad ovde video.
Comment
-
Comment