Motor 119KWS do 2L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonespalace
    CBC Početnik
    • 10.04.2007
    • 8
    • Beograd

Motor 119KWS do 2L

Imam automobil marke Oldsmobile Cutlass Cierra ali je motor riknuo. Treba mi motor od 119 KWS i da bude do 2L... Da li neko zna motor ove snage i kubikaže? U pitanju je prednja vuča...
  • ile
    CBC Veteran
    • 15.03.2007
    • 101
    • Reading UK

bas 120 kw iz 2000ccm i nije tako lako naci pod pretpostavkom da hoces nesto jeftino.

inace verujem da bi u vecini slucajeva to bio neki turbo motor.

opelovi motori od 2.0 atmosferski su dobri i daju se sigurno naci povoljno ali nemaju toliko snage. mozda neki volvo turbinski ili saab. i neki iz lance kape bi ti ispunio taj uslov. ima i jedan alfin iz 164 2.0 v6 turbo. imao je nenormalnu snagu posebno za svoje godine nesto vise od 200ks ako se dobro secam

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

koja godina sijera koi je motor u njoj
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• mance
        CBC Veteran
        • 24.07.2006
        • 185
        • Beograd

Peugeot-ov motor xu10j4rs ima 120kw 2000cc 16v

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Jel' do 2 l ili tacno 2l?

Honda = 118kw, 1.6 l
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• shonespalace
            CBC Početnik
            • 10.04.2007
            • 8
            • Beograd

Thanks

U pitanju je sijera iz '88 ili '89 (na poslu sam pa cu pogledati kad dodjem kuci) A moze i do 2L, ne mora tacno da bude. Rekli su mi iz AMSS da mora biti te snage ili vece da bih mogao da uradim atest i registrujem ga... Stavicu slike u toku dana kad dodjem kuci...
            Hvala svima na informacijama...

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

Honda accord 1986-1989 2.0i 16v dohc b20a8 133kw i b20a2 137kw

odlican i moderan motor za to vreme

jedino sto hoce da "obrne" na srednjem lezaju radilice

Comment

• ile
                CBC Veteran
                • 15.03.2007
                • 101
                • Reading UK

stvarno me cudi da je motor iz tog vremena imao 160 konja sa 2.0l motorom.

cak i ovi danasnji nemaju bas svi 160 konja iz 2000 kubika.

jel bio neki turbo u pitanju ili sta? da nije slucajno 120 konja a ne kilovata bilo?

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394
                  • tu iza coska(Milwaukee USA)

pa jeftinije bi te bilo da taj isti motor rebildujes nego da se zezas sa ubacivanjem drugog

@ile
                  ajd pogledaj recimo hondin GSR motor pa javi koliko ima konja , nemoj se samo cuduti
                  danas ovde u usa i KIA ima motor preko 150 konja
                  _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• ile
                    CBC Veteran
                    • 15.03.2007
                    • 101
                    • Reading UK

ma ne cudim se ja da postoji tako nesto, vec tome sto su americka vozila obicno imala jako mnogo kubika i malo konja u odnosu na velicinu motora , narocito u tom periodu.

moja skoda ima 180ks iz 1.8l motora, naravno uz pomoc turbine. znam da to moze samo sam se pitao sta bi amerima da prave visokoturazni motor, sto obicno nisu cinili

Comment

• Ivan_R5
                      CBC Član
                      • 14.12.2006
                      • 55
                      • Split / Solin

opelov c20xe - odli?an

Comment

• shonespalace
                        CBC Početnik
                        • 10.04.2007
                        • 8
                        • Beograd

Ma motor mu je riknuo skroz (tacnije dobio sam ga bez motora) a bio je od 3L i 119KWs,to mu dodje valjda oko 160 KS.... Meni treba motor manje zapremine zbog jeftinije registracije ali mora da bude snage ne manje od 120kws....

Nikako da stignem kuci da stavim slike, bio prvi maj... Pa malo rostilj, pivo...

Vozio sam i karting na Adi Huji i do jaja je!!!!!!!!

Comment

• ile
                          CBC Veteran
                          • 15.03.2007
                          • 101
                          • Reading UK

e to je vec skroz druga prica...

sto bi del boy rekao ,,makes sense"

3l i 119kw je bas ono sto i lici na americke automobile iz tog doba.

ja maltene ispadoh debil sto se cudim da je motor imao 119kw iz 2l, a stvarno sam bio 99% siguran da tako nesto ameri nisu stavljali u oldsmobil te generacije .

jesi bas ljubitelj ,,amerikanaca " ili si slucajno dosao do njega?

ovde u engleskoj ima manji broj fanatika za starija americka kola i mogu ti reci da ih je jako interesantno videti na ulici onako glomazne i skroz drugacije od evropskih. inace su svi top sredjeni i nasminkani.

inace, imas li kakvih novosti za motor uopste?

srecno...

Comment

• shonespalace
                            CBC Početnik
                            • 10.04.2007
                            • 8
                            • Beograd

Sasvim slucajno sam dosao do njega ali je auto fenomenalan!
                            Elektronski podizaci stakla, podesavanje retrovizora, sedista... a ima i klimu (koja dugo nije koriscena ) al ce da bude...

Za sad jos uvek samo istrazujem u vezi motora jer planiram da ga sredim...

Comment

• ile
                              CBC Veteran
                              • 15.03.2007
                              • 101
                              • Reading UK

lepo bogami,

neka ti je sa srecom!!!

jesi mozda razmisljao o popravci motora? mozda je to jednostavnije izvesti uz sve peripetije oko nabavke delove nego ubacivati manji motor , budziti nove nosace i jos trista cuda.

delovi u usa ne bi trebalo da su preskupi. takodje , ameri su jako poslovni i veci deo njih je voljan da posalje dhl-om bilo gde.

postavlja se naravno pitanje nase carine koja ume da opali po usima samo tako ...

znam u bg-u majstora koji bi se sigurno prihvatio takvog posla i sigurno rad ne bi bio preskup, jedino je pitanje tih delova i svega toga oko carinjenja.

okaci neku sliku ako mozes. bas bi voleo da ga vidim.

ako se odlucis na popravku mogu ti pogledati za delove i u engleskoj i videti kako bi islo oko slanja. ovde su takodje te auto radnje ok i mozes oko svega da se dogovoris. pitam se samo o dostupnosti tih delova ovde. dosta cesto vidjam kadilake i sevrolete, poneki pontiac , ali oldsmnobil nisam nikad ovde video.

Comment

Working...
                              X