Masinska obrada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Masinska obrada

Dakle treba mi preporuka za neku masinsku radionicu da mi razbuse blok, da mi obrade radilicu, i da mi prekontrolisu klipnjace. Ne mora da sve bude u istoj radionici, samo da bude kvalitetno uradjeno.

Hteo sam da idem u MR, ali mi nekoliko njih reklo da ne idem tamo nikako.
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

probaj ovde

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Stanko Misic, 0112413243, 0112404591. Ulica Dimitrija Tucovica.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Originally posted by JAPANX
        Otvara se prazna stranica, vec mi je par ljudi reklo za njih...jel imas neki telefon/adresu?
        My crew is all fired up

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Imas Crnobrnju u Vojvode Stepe.
          Kod Stanka u Dimitrija Tucovica sam radio par glava, bili su papreni, a jednu glavu od Audi-a su mi bez potrebe spustili ispod min mere,
          a jednu sam odneo samo na ravnjanje sa 40kkm predjenih a oni odradise sve komplet. Ne znam sta bih rekao, mozda je to samo moje iskustvo.
          Na auto-putu, odmah pored MR-a, malo nize prema Dusanovcu je bila jos jedna radionica za obradu i dobro su radili,ne znam da li jos uvek rade.

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Ja imam dosta iskustva sa Stankom. Od negativnih mi samo pada na pamet da su me ladno otkacili za jednu glavu, rekli mi da dodjem za nedelju dana. Nisam bas redovna musterija, ali ipak cesto dolazim.
            Uvek su odradili ok ono sto im trazim, a cesto trazim jako cudne stvari . Nikad nisu pravili pitanje i objasnjavali mi kako to ne moze tako nego su odradili. Sa druge strane, kada sam u nedoumici i ne znam sta i kako obicno su mi pomagali savetom.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• boki01
              CBC Veteran
              • 27.10.2005
              • 100
              • Jugoslavia

Ufff, imam i ja par laickih pitanja kad je masinska obrada u pitanju

- Vracanje radilice na standard - Radi li ko, na koji nacin i koliko je to skupa operacija? Ako se ne varam, nekad davno su mi govorili da to rade u MR ali da je papreno?

- Moze li neko da da neke srednje/orijentacione cene ili raspon cena za pojedine masinske obrade na Jugovom 1116 motoru: Obrada cilindara na specijalu, Razbusivanje cilindara i nabijanje hilzni, ravnanje glave, obrada radilice...

- Preporuka/Vase iskustvo: Obrada cilindara na I/II specijalu ili razbusivanje i nabijanje hilzni?

- Ciji su klipovi, karike, hilzne, lezajevi kvalitetniji, koji proizvodjac?
              Ljubitelj Francuza i dizela

Comment

• Pole
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 363
                • Plandiste,Juzni Banat,Vojvodina/-/-/-/ Garaza: osmaja :)

shadow

burazer je iz servisa uvek nosio na obradu kod CUBI-ja u NS ako ti nije daleko, oni su bas profi i sve zivo rade

kao sto uros rece dobar je i Misic

kod njega sam nosio glavu od mog motora kada sam ga sklapao i momci rade super
                zasto krava nosi zvonce...?...?...?
                pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

Boki@
                  -vracanje radilice na standard, mislim pored toliko razbacanih radilica okolo po otpadima, nerealno besmisleno, to se radi na antikvitetima a ne na kecu ili jugu.

-Ako ti blok izlazi na specijalu II ili III posto ce tesko izaci na prvu osim ako je presao oko 60kkm, onda nemas potrebe za hilznama koje obicno nisu kvalitetnije od bloka u toj fazi. Dodatni trosak su klipovi ali sta je tu je.

-Klipovi 27.mart ili motins su bili bolje kotirani od Mladenovackih kojih mislim da vise nema ali oba zavrsavaju posao. Lezajevi iz Kotora su bolji od bilo kojih uvoznih iz druge klase turska, satro italija... Ovi iz prve klase su obicno skuplji tako da su kotorski lezajevi cini mi se best bay. Hilzne imas gotove a mnogi ih i prave pa ko kako voli.

Comment

• ljube-kugla
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 1531
                    • batajnica

imas u zemunu u jakuba kuburovica,servis adam 2.,to je u sklopu i adam 1. vulkanizera,radio sam razbusivanje opelovog bloka 7mm vece klipove i radilica na specijalu,blok je bio oko 30e a radilica oko 70e,jer su i lezeci i leteci i aksijalni,ostavio sam im i klipove i klipnjace na kontrolu,i sve to radi vec 50-ak hiljada ovakve voznje,uradio sam osvezenje iz preventive
                    http://videos.streetfire.net/video/1110 ... 05a653.htm
                    ko na nas krene iz mesta je naje&o
                    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• boki01
                      CBC Veteran
                      • 27.10.2005
                      • 100
                      • Jugoslavia

Dfast, hvala na odgovoru. Znaci, najverovatnije ide II specijala. Da li se na trzistu mogu naci za Zastavin motor klipovi i karike I klase nekog renomiranog proizvodjaca, pa nek kosta koliko kosta

Nisam ni mislio Jugovu radilicu vracati na standard Nekad davno sam cuo da je to moguce, pa sam cisto zeleo da cujem kako se to radi, postupak, cena, itd.

Jos uvek molim ako neko moze da kaze orijentaciono cene (od-do) pojedinih vrsta masinske obrade za Zastavin motor.
                      Ljubitelj Francuza i dizela

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

Naravno da se mogu naci kvalitetni klipovi za zastavu, pa to je FIAT ustvari...

Comment

• ljube-kugla
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 1531
                          • batajnica

od nekog pezoa odgovaraju,mislim da je 205 1.4,drugar je radio,isao je srtasno
                          ko na nas krene iz mesta je naje&o
                          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• shadow
                            CBC Senator XXL
                            • 23.09.2005
                            • 555
                            • Beograd

A koju marku karika i lezajeva da uzmem? Blok je razbusen samo, nisu hilzne u pitanju. To beshe treba uparim tvrdocu karika i cilindara?

Cenim da mi trebaju najtvrdje karike koje ima da se kupe? kako da znam tvrdocu karika? Jel sam ja dobro uopste skapirao tu pricu oko tvrdoce?
                            My crew is all fired up

Comment

• dfast
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2005
                              • 1302
                              • Hoofddorp NL /Bgd

Ne idu najtvrdje karike . Trvde karike "potrose" ili pojedu blok vrlo brzo, na tekve mozes da naletis na buvljaku ili iz male privrede. Kupi originalne karike i ne razmisljaj. (goetze, mahle...)

Comment

Working...
                              X