ja do panja, cekam cekam, opa eto nas na 215 covek lagano uspori pored mene pokaze rukom da nisam normalan, doda gas i odleti sa oko 240-250
Pa brate ja sam sumnjao ali sam sad siguran da nisi bas sasvim svoj...drugar mi radi na psihijatriji pa mozemo da zavrsimo neki pregled preko veze...
Da si im'o nitro kontam da bi lik u momentu dok bi ga preticao od muke skrenuo sputa da se samoubije!
Izvinjavam se na off-u ali morao sam da prokomentarisem, bilo jace od mene...
nosio sam punu bocu u kolima, ali nije bila povezana...
kontam da mi ni to ne bi pomoglo bas puno, posto sam vec bio na 6500 a dalje bez nekih brega i razvaljenih kanala tesko da bi stigao.... eventualno da ga zakucam na 7000 do 230 i to je kraj krajeva, samo nesto kontam da mi ni to ne vredi kad gomila tih nabudzenijih skupljih kola fura 250 moram jos nesto da smislim da ga ubrzam...
danas sav okurazen lezanjem auta sa novim amortima (zastava shport) povijam Porsche-a Cayen-a Turbo prema NS, covek nesto divljao po putu vozi levom trakom 150 niko mu nije ravan, dodjem mu ja od pozadi, i ablendujem... pocne on da dodaje, 160-170-180 i zadrzi tu, ja mu u braniku i dalje ablendujem...
bravo gumeni ovo je priceless kao u onoj reklami za master card
Rale mozda ti treba duzi menjac, ionako ovaj jadnik nece dugo...
Kontam da treba i meni na Alfi, 205km/h na 6600rpm, mada opet ne treba biti pametniji od fabrike, bar u mom slucaju...
Da li postoji mogucnost da se moj,standardni motor 1.1 razbusi na 1.6!?
Da li ima dovoljno "mesa"za takav zahvat? Mislio sam to da uradim pa da mu tresnem bubine hilzne!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Nema shanse (bar ne za normalne pare)... 1.3 moze na 1.5 (i to ne razbushivanjem, vec produzivanjem hoda), verovatno mpze i na 1.6, pitanje je samo isplativosti.. 1.1 moze na 1.3 ali zeznuto... Najjeftinji konji su ti da stavish 1.6 1.1 budzi samo ako si entuzijasta koji ima para, ili emotivno vezan za taj motor!
Nisam emotivno vezan nego sam cuo da su blokovi isti pa sam kao nesto "skontao" sto da ne iskoristim moj blok,automatski bi skratio peripetije oko carine,atesta...
Hvala eMe
Ma pitao sam to zato sto sam u tripu da ce mi auto,kad ubacim gumetinin motor popstati 97god.sto ja nikako ne zelim. E sad mi je tu dilema sta ako mi zbog prepravke motora auto preko noci omatori 10god,niti kasko,niti se taj auto isplati prodavati...!?
Zasto bi auto omatorio? Pa ne menjas skoljku nego motor...
E da, bilo koji motor koji bi mogao staviti u njega ne verujem da ces naci noviji od guminog mada opet ne vidim u cemu je poenta tvog proslog posta...
Ja sam u juga iz 86. stavio motor iz 79. ali mi je jugo ostao 86
Tako da ne razumem bas to...
1.1 ne moze da se razbusi na 1.6.
Neko je vec rekao, 1.1 moze da se digne na 1.3, teze na 1.4.
1.3 moze da se digne na 1.5, teze na 1.6.
1.5/1.6 moze da se digne na 1.9, ali je to malo skupo
Kao sto rekoh, nemoj nista da se razmisljas, kupi stranca 1.6 za 150-200e, po mogucstvu da je u kolima i da radi da mozes da ga probas (ako neces da radis motor), ocarini ga za 150e i gotovo. Znam da ti se cini puno da u startu das 300-350e, ali veruj mi, tako je najbolje. Sve drugo ce kostati vise i trajati duze.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment