2 urosh ..
lepo je to ali u tom sluchaju ode mi auspuh kroz haubu .. a ne ispod kola ...
a shto se tiche druge slike .. ja bih samo produzhio kolektor .. tachnije promenio ugao pod kojim se 4 cevi spajaju u ovu jednu veliku .. i mislim da bi to bilo ok .. ako si me ukapirao shta sam hteo retji ..
St osetvog izduva tice, nisam mislio da napravis isti kao onaj nego samo da vidis kako bi cevi trebale da budu savijene. znaci ne pravo, pa luk, pa pravo pa luk, nego sve krivo, sa velikim radijusima savijanja.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
da da .. ok to sam ukapirao .. nego me smara shto jedan 90 ne mogu da izbegnem ... zato shto tje mi lonac stajati kao kod bube ... poprechno pa onda tu imam neizbezhan 90 ... lai videtju da tu bude malo shira cevka .. pa da tomalo ublazhi ... :lol:
Ako ces cevi savijati masinski verovatno neces moci da izbegnes nijedan 90. Ali nije ni to strasno... Ja sam samo pricao kako bi trebao da izgleda idealan header.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
e kamo sretje da ja imam gde da ih savijam ... :lol:
ne znam to tju da vidim kada budem otishao kod majstora ... pa da vidim sa njima shta ikako mozhe ..
Postoji li proizvod koji sluzi da zakrpi cev izduvnog sistema? Secam se nekad da su postojale neke trake koje se obmotaju preko cevi i zatope rupu. Resenje nije bilo trajno (oko 6 meseci) ali ni skupo...
Hmmm nisam cuo za tu pastu da nije to ona osnovna boja kojom premazuju var da ne zardja?Ne znam kako pasta moze da pomogne u trajnosti!
Ima tu vise faktora nosaci motora cimanje ovo ono sto utice na pucanje cevi!
Ali mislim da nije skupo 200 kinti dati da ti udare var i zakrpe rupu na cevi!
shto se tiche krpljenja, na buvljaku ima shtand s atechnim metalom i bash ima auspuh zalepljen ... tipa parche gaze ili shta vec se stavi i namaze sa tim sra**m i to kao radi super... + imaju josh neke glinaste mase za istu namenu...
u pitanju ja azbestno platno, odnosno protivpozarno platno koje koriste vatrogasci...koje se mesa sa tecnim metalom koji ima tendenciju lepljenja za auspuh...
ali to ne vredi, jer kada se pojave rupe napolju, unutar auspufa nije ostalo nista!
Comment