Izduvna i usisna grana!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zaki
    CBC Veteran
    • 01.09.2006
    • 199
    • Beograd
    • Fiat Stilo 1.9JTD

Izduvna i usisna grana!

Problem je sledeci: otisao sam kod majstora da mi proveri prednji trap, i vidi on jedan zavrtanj na izduvnoj grani se popustio, i pocne da ga steze i otkine ga. Kaze dodji sutra sredicemo. U medjuvremenu ja se raspitam kod drugog majstora i kaze on meni nemoj to nista dirati, moraces da skidas izduvnu i usisnu granu a kad to jednom skines auto ce ti biti bucniji nego sto jeste, ali ja ipak odem kod ovog prvog i mi to uradimo i umesto auta dobio sam traktor, cuje se kao Toma Vinkovic. Ljudi sta da radim da li da opet pokusam kod nekog majstora da mi to popravi ili da se "upucam". U pitanju je Fiat Tipo 1.4 ie 1990. godiste. Pitanje glasi: da li je moguce srediti taj problem izduvne i usisne grane koja se nalazi na motoru, dihtunge sam menjao i znate li nekog majstora u Bg-u da to radi.
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

idi nazad kod majstora da ti to napravi kako treba a ne samo sfusari , ako su nalegajuce povrsine ciste , novi dihtunzi i sve dotegnuto po propisu nema sanse da curi , jedino akoti izduvna grana nije negde napukla ...
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• zaki
      CBC Veteran
      • 01.09.2006
      • 199
      • Beograd
      • Fiat Stilo 1.9JTD

Ne ide mi se nazad kod njega, sve to je i prosli put uradio, ocistio, stavio nove dihtunge, sve zategao i katastrofa, jedan drugar mi kaze da je moguce da kad je zatezao granu deformisao po sredini i da cu morati da je obradjujem na glodalici. Jel to moguce?

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

godinama se zezam sa jugicima i nikada nisam imao takav problem. Majstor je kreten, ocigledno. Idi kod drugog i sredi to. Ako je grana kriva kupi novi za 10e, nemoj je obradjivati.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

Ne razumem , jel ste namontirali novi brezon ili ne ? Inace kupi usput i bronzane matice za iduvnu granu .
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• zaki
            CBC Veteran
            • 01.09.2006
            • 199
            • Beograd
            • Fiat Stilo 1.9JTD

Namontirao je novi brezon, bilo mi je cudno kad je montirao granu lupao je kao lud po njoj, kao nece da legne!

Comment

• zaki
              CBC Veteran
              • 01.09.2006
              • 199
              • Beograd
              • Fiat Stilo 1.9JTD

Oterao sam auto jutros kod majstora u Zemun, oko 17h treba da ga pokupim, javljam rezultate.

Comment

• zaki
                CBC Veteran
                • 01.09.2006
                • 199
                • Beograd
                • Fiat Stilo 1.9JTD

E ovako, prethodni majstor je stavio dihtuhge od keca tako da je to brzo probilo, i sto je jos gore otkinuo je brezon ako sam dobro razumeo na izduvnoj grani na motoru koji se nalazi na bloku motora, i to sad da bi se popravilo treba da se otvara motor i da se blok obradjuje. Za sada je zvuk auta super. Pitanje: Da li znate koliko ce ovi dihtunzi izdrzati da ne probiju, i sta da radim za ovaj brezon? Molim vas pomagajte skroz sam se smorio!

Comment

• Uros Piperski
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2005
                  • 2978
                  • Beograd

gde ih samo nalazis? ne mora da se otvara motor da bi se to sredilo...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394
                    • tu iza coska(Milwaukee USA)

ako hoces pravog majstora idi na Busije , na samom ulazu druga ulica skreni desno i cini mi se treca kuca mehanicar , veruj neces boljeg naci
                    ako pitas bilo koga za mehanicara Slobu uputice te svi na pravu adresu , covek te nece prevariti a pikantan je do daske ...
                    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• zaki
                      CBC Veteran
                      • 01.09.2006
                      • 199
                      • Beograd
                      • Fiat Stilo 1.9JTD

Produvalo je! Aj mi malo bolje objasni kako da nadjem tog majstora?

Comment

Working...
                      X