Sad sam gledao drugih motora jacih nema u toj seriji mozda moze od Aven**** 2000 ali to je vec preko 1000eu i tesko ga je naci.
Nista vracamo se na tvoj motor.
Za tu cifru sigurno mozes K&N, chip, i auspuh. E sad ostaje ti kusura za dve varijante.
1. skidati glavu i preradjivati.
2. prebaciti pare na pravljenje grane, katalizator napolje i protocan sistem.
Sad ovaj drugi je mozda laksi i jeftiniji ali ce ti se auto cuti a ti zelis sleeper tako da ce verovatno biti prva.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
ma ok boost zezanje!
ma bojim se ja da se ne zapalim mnogo!
nesto sad gledam kako bi bilo posle modifikacija spakovati 6-o brzinski menjac iz g-6 verujem da on ima krace prenose i da bi dobio na ubrzanju?
i
ako smem da primetim, rece da je motor 1600 kubika i 110KS.
to je prakticno vec tuniran motor i blizu granice koja se izvlaci iz atmosferskog motora te kubikaze, pri istim obrtajima.
rekao bih, ako ne zelis da menjas osnovne elemente motora i radis hardware (sto je iznad predvidjengo buzdeta ako nista ne radis sam vec druge placas za sve radove) da bi mogao u vise obrtaje da si limitiran na oko 115-120KS na 1600 kubika, sto znaci oko 5% ekstra snage je mozda moguce bez velikih prepravki motora.
pitanje je da li se isplati, i da li dobijeno zadovoljava. mislim pitanje koje treba razmotriti pre ulaska u projekat.
dobronamerno, pogled iz drugog ugla.
da to je vvt-i motor, postoji motor 1.6 sa superchargerom ali se tesko nalazi a posto je u pitanju serija koje se proizvodila pocetkom 90-ih pitanje je na kakav bi naleteo on inace ima 160 ks,a sto se tice ovog mog ajde da probam sa usisom, izduvom i chipom pa da vidim kako ce to da izgleda!
hvala vam svima na savetima ako jos nesto pametno ima da doda samo napred
Comment