pitanjce kompresija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fenixxx
    CBC Član
    • 17.09.2007
    • 23
    • becej
    • renault laguna

za rosketa danas sam donio glavu od cubike uradjena je komplet i izvrsen hidro test kostalo me je 5600din kupio sam i karike goetze 2800din i sad idem da radim pozdrav

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Nerazumem da je austrijski Goetze toliko rasprostranjen i da mu se izgleda slepo veruje.

Firma cak nema zastupnika u Svedskoj
      MAHLE je zakon
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Vladd
        CBC Senator XXL
        • 09.07.2006
        • 581
        • NBG

"Gecove" karike su vec cetvrt veka pojam vrhunskog i pazljivog odrzavanja golfova i "stare" vw grupe, u zemlji Srbiji.

Kvalitet, nije bio sporan, za bolje se nije znalo.

Dugo su kod nas bili autoriteti oni koji "rade u nemacku" ili "austriju", koje poslove, nema veze, mora da je ekspert za sve...ili je "vido od nemca"...

Poz.

Comment

• remus
          CBC Senator XXL
          • 25.12.2004
          • 695
          • Zrenjanin

Ja sam jednom proso sa gecovim karikama i nikad vise ih necu stavljati,narocito ne u vec "razradjen" motor. U tek busen motor bi mozda i stavio ali i onda bi razmislio. Inace proso sam tako sto sam posle godinu dana radio punu generalnu,jer su te karike potpuno pojele kosuljicu,a kad smo izmerili ovalnost i istrosenost cudili smo se kako je to uopste radilo.
          VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• fenixxx
            CBC Član
            • 17.09.2007
            • 23
            • becej
            • renault laguna

evo da vam javim zavrsio sam golfa i sve se cudim kako radi lepo glava je uradjena stavio sam druge karike sve sklopio i upalio mi odma na prvi okret alnasera sutra kad se oladi idem izmerit kompresiju pa cu vam napisat

Comment

Working...
            X