Problem ili ne. pre neki dan na resou 5 skinemo ventil deklu da usteblamo ventile kada vidi njanja. vetil dekla sva u vodi. nafatao se sloj vode (onaj ko je video zna o cemz+u pricam).pregledamo sve avto ne pije vodu, zejtina nefali, afto ide pali jbg sta mu je.
danas zove burazer golf 2 (nije furunas) ima plin skinuo deklu neznam zasto kaze vode na dekli u pm.
nebude meni tesko pozovem jos dva drugara, odvrnuse ljudi cepove i kod obojice na cepovima vode
ovo su ili oni dorini gremlini ili u cemu je problem?!
da li ej moguce da je ulje lose.
ps. kod sve cetvorice je ulje menjano u zadnjih 30 dana i svi smo tocili razliciti. za mene znam ELF (barem tako pise na kantici) burazer shel (neznam koji) ova druga dvojica - ulje
danas zove burazer golf 2 (nije furunas) ima plin skinuo deklu neznam zasto kaze vode na dekli u pm.
nebude meni tesko pozovem jos dva drugara, odvrnuse ljudi cepove i kod obojice na cepovima vode

ovo su ili oni dorini gremlini ili u cemu je problem?!
da li ej moguce da je ulje lose.
ps. kod sve cetvorice je ulje menjano u zadnjih 30 dana i svi smo tocili razliciti. za mene znam ELF (barem tako pise na kantici) burazer shel (neznam koji) ova druga dvojica - ulje

Comment