Znaci u maleru je?
Ehhhhh,glavu gore,to ce Boost da narihta(sto bi rekli braca hrvati) kada dodje u Serbia State
A do tada.... UDRI PO GASU...... i savatavaj stoperke sisic
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
kvar moze biti veoma jednostavan kao sto je bilo u mom slucaju...
boost ili neko drugi ce me ispraviti ako se nisam dobro izrazio.. kod mene nije bila nastimovana opruga ili sta li vec na papucici kvacila, pa je tempomat non stop kontao da je kvacilo pritisnuto i samim tim se nije mogao ukljuciti, jer kao sto je jasminko rekao tempomat se iskljucuje kad se pritisne kvacilo ili kocnica... kad se to postavilo kako treba, tempomat radi kao sat..
jel to CRUISE natpis ima i na 9000 ili samo na novijim
ja kod mene sam uspeo to cudo da upalim (tempomat) samo dok nije otiso na prvi servis i super je radio
ali nije se palila nikakva lampica
posle raznoraznih vadjenja motora niks ... valjda moze da se popravi
Bruno, Cruise lampica ima samo na modelima sa aktuatorom, tamo gde je ABS box stoji umesto njega jedna dzomba sa sajlom i ide direktno na trotel, dakle 2 sajle na trotelu.
To je od i sa modelima 1996 (OBD2).
Na ovim dosada opisanim, napisao sam kako naci gresku.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Rasturismo pola auta, da nije ovo, da nije ono.... nije nista, i kao sto to obicno biva kad ne znas gde je kvar trazi na najglupljim mestima. Bingo. Nosac prekidaca na papucici kvacila se iskrivio pa je prekidac uvek bio otvoren, malo jaci srafciger, vracen na mesto i gle sve radi.
Krajnji rezultat:
Saabo ode sa recenicom: "Kako je ovo super sada se necu vaditi iz kola!"
Comment