Filter goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...slažem se da ljubaznost nema veze sa tim...
    Poenta je da su ponudili da zamene ako mu ne bude odgovarao, što nikako ne ide zajedno sa tim da su hteli da mu uvale deo koji je neodgovarajući...

Znam za još primera gde su ljudi kupovali deo po kataloškom broju, a onda se ispostavilo da taj deo ipak ne odgovara.
    Niko nije imao problem sa zamenom...

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Desava se...ja znam najbolje, pise jedno u svim katalozimma a ono ide nesto drugo.
      Nego generaalno znam konkretno bas sto se tice tih clean-ovih filteraa za naftu sto prodaju da guraju isti za sve a za novije i JTD treba malo drugaciji i sa separatorom za vodu.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Da li su mi uvalili ili nisu ne bih mogao da donesem pravedan sud... cenim da bi mi zamenili i ovaj drugi filter da mi ga ovaj majstor nije ovako ugradio. E sad nisam siguran da li bi mi vratili novce u slučaju da nisu imali baš taj odgovarajući...

@M-power

AKo pogledaš malo bolje drugu sliku videćeš ovaj metalni deo filtera oko kojeg je omotana žica... e sad... osigurač može da se navuče sa strana, ali u sredini imaju ove male rupice (ovde gde je namotana žica) kroz koju ne može da prođe središnji deo tog osigurača. Na prethodnom filteru je ta rupica bila široka oko 2cm pa je to sve lepo pasovalo... Da bi bilo slikovitije - taj osigurač je u obliku slova M
        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Originally posted by M-power
          ...sto se tice tih clean-ovih filteraa za naftu sto prodaju da guraju isti za sve a za novije i JTD treba malo drugaciji i sa separatorom za vodu.
          To i jeste problemčić, jer Vlada ima specifičn dizel.
          Već je pričao da pola delova odgovara sa JTD, a pola sa onih starijih dizela...

Originally posted by DovlaK
          Kod mene je dosta veliki problem što mi auto nije ni 1,9TD ni 1,9JTD nego neka Boga pitaj kakva kombinacija... gotovo sve delove koje sam kupovao sam morao da menjam jer nisu odgovarali...
          __________________________________________________ _____________________

Originally posted by DovlaK
          ...E sad nisam siguran da li bi mi vratili novce u slučaju da nisu imali baš taj odgovarajući...
          Dokle god imaš račun, dužni su da zamene za odgovarajući, ili da vrate novac ako nemaju. To nije stvar trgovčeve dobre volje, već njihova zakonska obaveza.
          Naravno, pod uslovom da nisi na bilo koji način oštetio ( npr. prilikom montaže i sl. ) deo koji menjaš...

Comment

Working...
          X