Plasticni usis Alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mixailom
    CBC Početnik
    • 06.07.2009
    • 5
    • BG

Re: Plasticni usis Alfa 156

Evo danas sam pokupio auto iz servisa za gas. Prikačili ponovo gasnu instalaciju, naštelovali. 3500 din. I naravno bez dobrog razloga zašto se desilo. Auto ide bez nekih problema, za sada. I dalje tvrde da su za to krive svećice, bobine, trolovi vukodlaci i baba-roge. U glavnom i dalje bez nekog suvislog objašnjenja.

Sad zašto sam bacio 250 evra i nedelju dana po servisima i da li će se to ponoviti, nemam pojma

Jedino što znam, da na svim forumima gde sam našao da je nekome pukla usisna grana, bio je ugrađen i gas.

Comment

• gaston
      CBC Senator XXL
      • 24.03.2005
      • 324
      • N BG - Batajnica

a da li su merili koliko gasa ide na svako crevce ? tj da li jednako ?
      27.5 god za djevrekom auta snova :
      Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• mixailom
        CBC Početnik
        • 06.07.2009
        • 5
        • BG

Mislim da ništa tako nisu radili. Samo su sklopili i štelovali preko kompjutera. I na kraju jedva pobegosmo iz garaže da se ne podavimo. Uhvati nas nevreme, a kako je servis pored auto-puta i niže od okolnih brda izbio je gejzir iz šahte u dvorištu i krenula poplava. A za ovo merenje količine gasa koja ide na svako crevo, ne znam da li to i rade inače. Pomenuli su da je oslabila neka membrana (mislim na onoj okrugloj budži od koje vodi šire crevo do dizni). I da, sad mi više trza pri automatskom prebacivanju sa benzina na gas.

U svakom slučaju, kad sledeći put odem tražiću im da urade i to (nadam se da to uopšte i rade).

Comment

• MaliRadojica
          CBC Član
          • 06.03.2009
          • 95
          • Beograd

@gaston
          Malo sam brzo pročitao temu, pošto sam na poslu , pa ću možda pogrešiti ali:
          Ti si neposredno pre detonacije zupčio motor?
          Pogledaj temu koju sam ja započeo u podforumu sa za sekvencijalne plinske uređaje, bila je identična situacija, uzrok je bilo loše uzupčenje. Takođe su ga kontrolisali neki majstori... Ništa bez dobrog servisa.
          I još nešto: posle su mi prebacili plinske dizne sa plastičnog dela na metalni (pored dizni za benzin). Ne mogu da prepoznam auto na uzbrdicama.

Comment

Working...
          X