Problem sa radom motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uča
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 168
    • Kruševac

Re: Problem sa radom motora

Nije vam sigurno prvi put da se nervirate zbog toga, a nije ni poslednji. Jednostavno ne razumem to da neko postavi pitanje, komunicira, na kraju reši problem, a svi mi koji smo učestvovali u razgovoru ostanemo da željno iščekujemo odgovor - rešenje problema. Možda grešim što od drugih očekujem da se ponaša kao ja, a to je nemoguće. Pa ja jedva čekam da čujem mišljenje ljudi o nekom problemu. Nismo svi isti. Sad ću da mu pošaljem o PP. Možda se i javi.
    Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo

Comment

• ragazzoni
      CBC Senator XXL
      • 24.02.2009
      • 774
      • Obrenovac i okolina
      • Opel Omega 2.0i-16v

A koliko sam svojih poslatih pp obrisao, kao hitno traži ovo i ono......, a poštu ne otvori ni posle 3 meseca...
      ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
      Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• srdjan1991
        CBC Početnik
        • 13.09.2010
        • 2
        • Raca- Kragujevac

ljudi, da li neko zna kako resiti ovaj problem.... meni se desava zadnjih dana da kad upalim auto on ne reaguje na gas vec sam drzi br obrtaja na 2000-2500 obrtaja. ovo sa obrajima motora i ne reagovanjem na papucicu gasa mi se desava jednom u desetak puta tj paljenja, inace automobil ima sekventni plin... kada se ovaj progblem javi na instrument tabli mi se pali lampica na kojoj je onaj znak w u maloj kockici a ispod njega je nesto slicno grejacu ili sta ja znam... da li neko zna u cemu je problem? hvala

Comment

Working...
        X