Krenem danas iz Bg ka rodnom kraju i ajd malo da se prosetam prvo do Smedereva kad mi odjednom izmedju SD i BG oteza volan kao da izgubi servo. Stanem cujem krklja nesto ispod haube. Otvorim haubu i primetim da u velikim kolicinama curi crvena tecnost tj, ulje za servo. Takodje sam primetio da curi iz mesta ispred hladnjaka i da je tu vlazno pa mi je to malo cudno. Kad sam pozvao majstora (proveren, odrzava mi sve automobile vec 5 god. unazad) rece mi da je na putu, a da ja slobodno dovezem auto do cuprije bez obzira sto je izbacio ulje za servo i sto kad ga dolijem odma ga izbaci.
Uh al sam ubio sa pricom.
E sad mene interesuje: -sta je tu u pitanju jer majstora nisam video pa nije mogao da mi objasni,
-Zbog cega je doslo do toga,
-Kakvu sam ja stetu mogao da napravim voznjom od SD do Cuprije bez tecnosti u servo sistemu,
-I naravno koliko finansija da spremim za posledice.
Zaboravih da dodam da mi se u toku te voznje na tabli upalilo obavestenje kao da sam iskljucio TC(traction control). Da li i on ima veze sa servo sistemom. Kad sam dolio malo ulja, ugasio pa upalio auto obavestenje je nestalo i TC je funkcionisao normalno.
Uh al sam ubio sa pricom.
E sad mene interesuje: -sta je tu u pitanju jer majstora nisam video pa nije mogao da mi objasni,
-Zbog cega je doslo do toga,
-Kakvu sam ja stetu mogao da napravim voznjom od SD do Cuprije bez tecnosti u servo sistemu,
-I naravno koliko finansija da spremim za posledice.
Zaboravih da dodam da mi se u toku te voznje na tabli upalilo obavestenje kao da sam iskljucio TC(traction control). Da li i on ima veze sa servo sistemom. Kad sam dolio malo ulja, ugasio pa upalio auto obavestenje je nestalo i TC je funkcionisao normalno.
Comment