Subaru Leone 1.8 66KW

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Subaru Leone 1.8 66KW

Ja postao kolekcionar Subarua Danas sam kupio Loyale (Leone za USA) 1.8i 70kw 1991god.Auto je sivi metalik,karavan,4 podizaca,el retrovizori,klima.Motor i enterijer su kao novi a na limariji samo treba da se zamene sajtne dok je sve ostalo extra.Kupio sam ga od dede koji vise nije u stanju da ga vozi a kupio ga je novog u americi.Ima kompletnu dokumentaciju i presao je 105 000 milja.Ima i one pojaseve koji se sami vezuju .Za razliku od mog Leonea nema polugu za 4x4 i redukciju vec na rucici menjaca ima dugme 4x4.Neznam jel mu se tu pali samo klasican 4x4 ili mu je to ujedno i reduktor.U nedelju slikam oba i kacim slike.

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

cijena verovatno nije vrijedna pomena

davaj slike
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dacica
        CBC Početnik
        • 10.12.2010
        • 1
        • beograd

Originally posted by JAPANX
        imam ja filtere i ostali potrosni materijal za taj auto

a za polovne delove zovi zvonka iz zeleznika
        mogu li dobiti broj zvonka?

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Sad sam pregledao i ima dve servisne.Iz amerika i kod Curcica.Stvarno je redovno odrzavan.Cena je neverovatna,celih 600e! Kaze deka,daj 600e i vozi,zao mi da ga gledam kako propada na parkingu.

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

zvonko
            066/107-550

Comment

• Gaga
              CBC Veteran
              • 27.11.2010
              • 124
              • Novi Beograd

JapanX, drago mi je da si preporučio Zvonka, malopre sam se čuo sa njim, pozdravlja te ili pozdravlja vas, pošto ste dvojica u JapanX (S. i Đ.). I još samo nešto, Zvonko nema samo polovne delove, ima i nove i to za sve Subarue. Valjda ovi administratori i moderatori neće sprečiti objavljivanje ovog mog posta !
              Eto, kad sam ja jednom članu foruma (Mikintošu) pokušao da pomognem i preporučio Zvonka, dobio sam od foruma obaveštenje da mi je post odbijen iz komercijalnih razloga, citiram: “da postoje određena pravila foruma koje gledamo striktno da poštujemo, zato što je forum prvenstveno stvoren zbog pomoći pojedincu u rešavanju problema, a ne u svrhu reklamiranja pojedinih servisa…..itd. itd !!!!!!!!!!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Gaga,
                Tačno si citirao samo nije tvoje da odredjuješ politiku foruma niti ima potrebe da se brineš oko toga. Ima ko to radi i zna šta ko može a šta ko ne može. Toliko u ovoj temi o tome.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorans
                  CBC Senator XXL
                  • 09.03.2010
                  • 1525
                  • Beograd

Evo postavio sam slike u "automobili clanova" pa mozete da bacite oko

Comment

• Gaga
                    CBC Veteran
                    • 27.11.2010
                    • 124
                    • Novi Beograd

Originally posted by Dora
                    Gaga,
                    Tačno si citirao samo nije tvoje da odredjuješ politiku foruma niti ima potrebe da se brineš oko toga. Ima ko to radi i zna šta ko može a šta ko ne može. Toliko u ovoj temi o tome.

Dora, u opšte mi nije bila namera da određujem i uređujem politiku ovog foruma, na to i nemam pravo. Hteo sam samo da pomognem čoveku (Mikintošu) da dođe do Subaru servisa u Železniku, ali pošto nije moglo na ovaj način, u redu, neću više da pomažem kad je u pitanju SUBARU.
                    U redakciji časopisa gde sam novinar-saradnik, kad nas čitaoci pitaju za pomoć oko preporuke za auto servis i bilo šta oko automobila i komercijalnih vozila, obavezno ih kroz časopis, a ne e-poštom, upućujemo na traženo. Nikad nismo rekli, "iz komercijalnih razloga..itd.."
                    No u redu, da negušim temu,
                    Pozdrav

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

stampani mediji se procitaju pa nakon toga najcesce bacaju. ovde je malo drugacije, stoji na raspolaganju dugo vremena, zapamte pretrazivaci i tako dalje. nije isto kao i u stampi.
                      na kraju krajeva, niko ne brani privatne poruke niti kontrolise njihov sadrzaj. koristeci privatne poruke mogu da se reklamiraju i fiat i subaru i zika sajla iz begeca. i ne zovu ga sajla jer se bavi sajlama

a kad si vec tu i imas iskustva u stampanim medijima, pogledaj sledeci link, mozda te zainteresuje.
                      viewtopic.php?f=156&t=52322&view=unread#unread

@gorans

ako imas jos stogod da dodas u ovoj temi, javi da otkljucam.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                      X