renault laguna 1 izduvna grana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Originally posted by laguna kec View Post
    ...e sad laguna ima 2 katalizatora.jedan uz izduvnu granu drugi ispod...
    To je bio odgovor na ovaj post. A, pitanje za tebe, da li je taj katalizator >NA<, ili >U< izduvnoj grani (ugrađen)? Fabričko rešenje, da se ne može zameniti samo katalizator, već kompletna izduvna grana sa ugrađenim katalizatorom?

Comment

• laguna kec
      CBC Član
      • 29.06.2011
      • 16
      • slovenija

Originally posted by lakilucano View Post
      Imas katalizator koji se nalazi bas na izduvnoj grani i njen je sastavni deo. Dakle ako menjas izduvnu granu menjas i katalizator pa ti vidi da li ti se isplati
      bas tako.ovde u slo da skinu granu traže 100 eura i da je nameste ponovo.grana sa katalizatorom 350 eura.450 eura i nisam siguran da je buka od grane 100%.vozio sam auto ovde kod raznih tipova.niko 100 posto ne garantuje.sve verovatno je to.verovatno je ono.ja dolazim krajem meseca za srbiju pa ako ima gde ko dobrog mehanicara bilo gde u srbiji bio bi zahvalan na preporuci ili broj telefona.da proba auto pa da kaze TO TI JE TO.ZIMI se cuje opasno a leti se moze trpeti ta buka.ne trosi vise goriva.u granicama normale.
      Franjo zahvaljujem na pomoci.

Comment

• laguna kec
        CBC Član
        • 29.06.2011
        • 16
        • slovenija

Originally posted by Franjo View Post
        To je bio odgovor na ovaj post. A, pitanje za tebe, da li je taj katalizator >NA<, ili >U< izduvnoj grani (ugrađen)? Fabričko rešenje, da se ne može zameniti samo katalizator, već kompletna izduvna grana sa ugrađenim katalizatorom?
        katalizator je onako uz izduvnu.kao da je zalepleno jedno za drugo.To zaboravih naglasiti jos,Gori mi lampica i od rucne.Kad je rukom pritisnem na silu do kraja ugasi se ali opet kad dodje u svoje leziste gori ta lampica.Ima li mozda to kakve veze ili je to neki senzor samo za zamenit?

Comment

• laguna kec
          CBC Član
          • 29.06.2011
          • 16
          • slovenija

uglavnom lepe preporuke sta bih moglo biti ali u svakom slucaju bih voleo naci dobrog mehanicara da mi otkloni kvar ili bar da znam na cemu sam.Dobar savet je da odem i na vanredni pregled za gasove.Tu ce se videti jesu li katalizatori.Ako su oni otisli da udajem auto dok je vreme.

Comment

• laguna kec
            CBC Član
            • 29.06.2011
            • 16
            • slovenija

kada sam vozio auto kod jednog mehanicara on mi je rekao da je katalizator riknuo.Od kuce do njega sam vozio 5 min i ovaj donji katalizator je bio toliko vruc da je ovaj odmah rekao da je to u pitanju.Sledeci dan sam vozio auto kod auspuh majstora i oni kazu da se katalizator tako greje i da mora bit vruć.kuckali su ga nekim ali se unutra nista nije lomilo.e sad do ovog katalizatora koji je uz izduvnu niko nece da se upusta u prognoze jer se tesko skida.Kazu da ima dosta posla da se skine i ponovo namesti.

Comment

• lakilucano
              CBC Senator XXL
              • 31.08.2007
              • 421
              • Bezanijska kosa

Da li si resio problem?
              bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
              Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

Working...
              X